Τζέλα Δελαφράγκα – Η σπαρταριστή σκηνή που έκανε το Χ να «πέσει στα πατώματα» από τα γέλια
Media

Τζέλα Δελαφράγκα – Η σπαρταριστή σκηνή που έκανε το Χ να «πέσει στα πατώματα» από τα γέλια

Σπαρταριστές σκηνές είδαμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που ήρθε στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής 20/10

Η αδελφή Κατσαμπά αποκάλυψε ότι άρχισε το πέρα δώθε με τα οστά της πεθεράς της Αλέξις… Η βλεφαροπλαστική μπορεί πλέον να γίνει χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ρίξτε μια ματιά!

Αφου τα έβαλε στο κελί της πήγε μετά και πήρε τα αρχαία οστά και τα τοποθε΄τησε στην Αγία Τράπεζα.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα-Νέο επεισόδιο απόψε: Η Σαλώμη πέφτει στα δίχτυα του Τάκου

tzela - 3

Το πιο ξεκαρδιστικό ήταν ότι η συνομιλία έγινε σε μία μίξη ελληνικών, γαλλικών και… ισπανικών με την «σάντα μπάνκα» να κάνει το Twitter να υποκλιθεί.

Δείτε τα σχόλια:

Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 20/10

Οι απειλές του Σώτου γίνονται όλο και πιο πιεστικές στην αδελφή Κατσάμπα. Γιατί είναι ο μόνος Παπαριώτης που είναι σίγουρος ότι ο σκελετός δεν ανήκει στην Αγία Καλέντουλα. Η Κατσάμπα δεν ξέρει τι να κάνει για να ξεφύγει και ξαφνικά της μπαίνει η ιδέα να κρύψει το σκελετό της πεθεράς της Αλέξις και να βάλει στη θέση του έναν αρχαίο σκελετό από μια ανασκαφή που γίνεται έξω από την Παπαριά. Ταυτόχρονα η όμορφη Σαλώμη πέφτει στα ερωτικά δίχτυα του Τάκου και τον αγαπάει ξαφνικά και παθιασμένα. Τον ίδιο καιρό ο Οσμάν Βουρδάμπεης και η γυναίκα του Χαντισέ οργανώνουν προσεκτικά ένα ένα τα βήματα τους για να ολοκληρωθεί ο γάμος του αιώνα, όταν θα ενώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους η κόρη τους Αϊσέ και ο γιος του Βαρόνου και της Ζανέτ Σεβαστού, Λάμπρος. Ενώ ο αδερφός του Πανάγος ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο την αδελφή Κατσιμίχα. Και ο Μιχαλιός Βροντάκης μαθαίνει ότι η αδερφή του Μαρουσώ έχει ερωτική σχέση με τον Τέρη Φορτουνάκη. Τέλος, η Σαλώμη απογοητεύεται όταν διαπιστώνει με τα ίδια της τα μάτια, ότι ο όμορφος Τάκος, της είναι άπιστος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved