Media

Έρημη Χώρα - Δανάη Σκιάδη: Η ιστορία με την Εύα αναμοχλεύει στη Μαρίνα όλη της τη ζωή

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Έρημη Χώρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δανάη Σκιάδη.

Ο κ. Γκικαπέππας έκανε ένα τολμηρό εγχείρημα. Να γυρίσει ένα ελληνικό γουέστερν έχοντας στο επίκεντρο μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία με κοινωνικές προεκτάσεις.

Δανάη Σκιάδη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Έρημη Χώρα και ο γάμος με πρωταγωνιστή της Παραλίας

Τελικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ειπωθούν πράγματα τα οποία αποφεύγουμε ως κοινωνία ή δεν τα αντιλαμβανόμαστε.

«Έτσι είναι όπως τα λέτε. Όσο δεν βλέπουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας ή δεν αναγνωρίζουμε ότι τα βλέπουμε, αυτό μπορεί να είναι τελικά επικίνδυνο με καταστροφικές συνέπειες. Το να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που προκύπτουν μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και οδυνηρό, αλλά είναι η μόνη λύση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αυτόν έχει επιλέξει η Μαρίνα. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει συνειδητά. Μπορεί εκ των υστέρων να συνειδητοποιεί κανείς ότι έχει αυτή τη λειτουργία, όμως η Μαρίνα ενεργεί με αυτόν τον αυτοματισμό».

Ο ρόλος σας είναι βαθιά εσωτερικός. Δυσκολευτήκατε να αναμοχλεύσετε τα υποκριτικό μέσα που θα δημιουργούσαν τις ρωγμές της ηρωίδας σας; Γιατί κι εκείνη είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος.

«Θα έλεγα ότι σε όλους τους χαρακτήρες που υποδύομαι εκείνο που με αφορά είναι αυτό που τους συμβαίνει χωρίς να το βλέπουμε. 0 εσωτερικός τους κόσμος. Αυτός είναι στο δικό μου επίκεντρο κι εκεί βρίσκονται εντέλει οι απαντήσεις για τον εξωτερικό τους κόσμο και η ουσία τους. Είναι όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα τους και δεν τα μοιράζονται στην κοινωνική τους διάσταση, αλλά στη διάσταση εκείνη που μένουν μόνοι με τον εαυτό τους».

Στην αρχή της ιστορίας μας, βρίσκουμε τη Μαρίνα, κοινωνική λειτουργό στο επάγγελμα, να έχει χάσει τον πατέρα της έχοντας παράλληλα έναν αποτυχημένο γάμο, γεγονότα που την οδηγούν στην πόρτα της κατάθλιψης. Η Εύα είναι η αφορμή για να παλέψει και για τις δύο τους;

«Θα έλεγα ότι η ιστορία με την Εύα αναμοχλεύει στη Μαρίνα όλη της τη ζωή μέχρι εκείνη την ημέρα. Η Εύα λειτουργεί ως αφορμή για να έρθει η Μαρίνα αντιμέτωπη με τη ζωή της, όταν ήταν η ίδια παιδί, αλλά και με την πιθανότητα να γινόταν μητέρα και αν θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για ένα παιδί. Γιατί την ημέρα που μαθαίνει για την ιστορία του κοριτσιού τη συναντάμε να έχει βγει από μια έκτρωση. Η τύχη της παίζει ένα περίεργο παιχνίδι αναφορικά με τη ζωή της».

Πηγή Tv24

Νικόλας Παπαγιάννης: Ο ρόλος του Γράντου στην «Παραλία» και ο γάμος με τη Δανάη Σκιάδη

Έρημη Χώρα: Η Δανάη Σκιάδη στο gossip-tv: «Τρεις γενιές έρχονται αντιμέτωπες με την «ερημιά» τους»

Έρημη Χώρα: Η νέα συγκλονιστική σειρά έρχεται στην ΕΡΤ - Η υπόθεση και το καστ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved