Ορθούλα Παπαδάκου: Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα!
Media

Ορθούλα Παπαδάκου: Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα!

 H Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε στο Survivor, τη δημοσιότητα και την περιπέτεια υγείας της.

 

Αρχικά είπε: «Ο κύκλος μου σταμάτησε το 2011, κουράστηκα. Δεν υπήρξε και κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνική εταιρεία.

Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που έχω αφήσει ένα καλό όνομα σε έναν χώρο που είναι δύσκολος.

Ήταν μια πρόκληση για μένα πόσο θα αντέξω. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση. Που το δικό μου το Survivor στον τελικό χτύπησε 90%.

Ξαφνικά εκεί που με ήξεραν από τον αθλητικό χώρο με έμαθε όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή επηρεάστηκα από τη δημοσιότητα και τότε σε καλούσαν παντού. Εκεί κάπου ξέφυγα και με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου!»!

201612151206590.7685_ORTHOYLA_PAPADAKOY_14122016.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω να έμπαινα ξανά στον χώρο, δεν το έχω ανάγκη. Δεν με ένοιαζε ποτέ η προβολή! Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να μην είμαι υποχρεωμένη.

Ήμουν σε δυνατές σχέσεις. Η τελευταία μου σχέση ήταν 12 χρόνια και όταν χάλασε μπήκα πολύ στη δουλειά και χάθηκε η μπάλα».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα! Έκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου γιατί είναι αυτοάνοσο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου.

Να λέμε δόξα το Θεό κάθε μέρα που είμαστε εδώ. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved