Grand Hotel-Η Ελένη κάνει ό,τι θέλει τον Νικόλα & το Twitter «τα πήρε»: «Πες της όχι ρε αγόρι μου»
Media

Grand Hotel-Η Ελένη κάνει ό,τι θέλει τον Νικόλα & το Twitter «τα πήρε»: «Πες της όχι ρε αγόρι μου»

Το πόσο θύμα έχει πέσει στον έρωτα της Ελένης ο Νικόλας σχολίασαν οι χρήστες του Twitter οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πανούργα γυναίκα είναι. 

Πρώτα τού «φόρτωσε» το παιδί που περίμενε από τον παράνομο δεσμό της με τον Ρήγα και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί τον Νικόλα με κάθε τρόπο για να πετύχει τον σκοπό της.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-3-and-4-(3).jpg

Και αυτός δεν είναι άλλος από το να ανελιχθεί και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι θα πατήσει επί πτωμάτων, στην περίπτωση της Ελένης, στο... πτώμα του Νικόλα προκειμένου να τα καταφέρει.

Η Ελένη τον κάνει να την ερωτευτεί και να την ποθεί ακόμα παραπάνω, ενώ εκείνη δεν νιώθει τίποτα για τον Νικόλα. Όμως, ξέρει πως είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ανέβει στην ιεραρχία του Grand Hotel.

grand-hotel-nikolas.jpg

Ο Νικόλας από την πλευρά του δείχνει να πιστεύει κάθε της κίνηση και κάθε της λέξη, έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του θύματος στην όλη ιστορία.

Κάτι που έδειξε να βγάζει εκτός εαυτού τους χρήστες του Twitter που τα έβαλαν μαζί του για το γεγονός ότι δεν σκέφτεται τίποτα κακό για την Ελένη την ίδια ώρα που εκείνη τον εκμεταλλεύεται και τον χρησιμοποιεί απροκάλυπτα.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets που γράφτηκαν για τον Νικόλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved