Πρεμιέρα για το Money Drop - Τα πρώτα λόγια του Φάνη Μουρατίδη στην «πρώτη επίσημη» ως παρουσιαστής
Media

Πρεμιέρα για το Money Drop - Τα πρώτα λόγια του Φάνη Μουρατίδη στην «πρώτη επίσημη» ως παρουσιαστής

Πρεμιέρα έκανε απόψε (21/10) ένα από τα πολυαναμενόμενα projects του Alpha, το Money Drop, με παρουσιαστή τον Φάνη Μουρατίδη.  

Ο ηθοποιός στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού, καλωσόρισε τους τηλεθεατές σε ένα ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό σκηνικό.

mouratidis.jpg

Το Money Drop επανέρχεται στις οθόνες μας για τρίτη φορά από την εποχή δημιουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης μιας και πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου οι παίκτες, ανάλογα με τις απαντήσεις τους σε ερωτήσεις γνώσεων, συγκρατούν ή χάνουν χρήματα από το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ που τους δίνεται στην αρχή του παιχνιδιού.

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, λίγο πριν την πρεμιέρα, αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει κανένας παίκτης να φύγει από το παιχνίδι με το ποσό των 200.000 ευρώ όμως ο αγώνας για τη διεκδίκησή τους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων.

Πάντως, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού δεν έκρυψε ότι παρά τους άπειρους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε τηλεόραση και θέατρο, δεν υπήρξε ποτέ οικοδεσπότης και γι' αυτό το άγχος του ήταν μεγάλο.

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο Money Drop, στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Καλώς ήρθατε στο νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Alpha. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είστε απόψε κοντά μου σε μία καινούρια πρεμιέρα για εμένα γιατί -αν κι έχω βρεθεί σε διαφορετικούς ρόλους, σε ρόλο οικοδεσπότη είναι η πρώτη φορά κι όσο είναι το έχω ένα άγχος» είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον «πρωταγωνιστή» του παιχνιδιού, που είναι τα χρήματα… τα πολλά χρήματα! Ευτυχώς, όμως, για εμένα πρωταγωνιστής στο παιχνίδι είναι άλλος, αυτές οι 200.000 ευρώ μετρητά. Πείτε μου ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο βουνό χρήματα στο σπίτι του. Εγώ θα ήθελα μία οροσειρά» ήταν τα πρώτα λόγια του Φάνη Μουρατίδη!

Δείτε τις πρώτες κουβέντες του Φάνη Μουρατίδη στην πρεμιέρα του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved