Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»

Breakfast@Star: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε πρόβα για το κοστούμι που θα φορέσει στη βάφτιση της κόρης του και έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Ο Ντάνος ανέφερε πως ο ερχομός της κόρης του τον βοήθησε πολύ ψυχολογικά, μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας.

«Υπάρχει μια σχέση εκτίμησης με τον Νίκο Αποστολόπουλο, η οποία δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Έχω μεγάλη ευθύνη για το μεγάλωμα της κόρης μου. Της δίνω αγάπη για να αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η βάφτιση θα γίνει σύντομα. Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Ουρανία και της Παναγίας, Μαρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε ρόλο ντράμερ – Η Δήμητρα Βαμβακούση τον κατέγραψε στο στούντιο ηχογράφησης!

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω στη Γη της Ελιάς, δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση για την τηλεόραση. Δεν ισχύει ότι θα κάνω τηλεοπτική εκπομπή με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω σε ποιον έχει αδυναμία η κόρη μου. Μου αρέσει ο ρόλος του πατέρα, άλλαξε τη ζωή μου. Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά».

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρη τους!

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ανήμερα της 1ης επετείου γάμου, διάλεξαν τα βαφτιστικά για την κόρη τους

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved