Χείμαρρος ο Μικρούτσικος για Τούνη-Αλεξάνδρου: Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχουν γίνει… κατράμι
Media

Χείμαρρος ο Μικρούτσικος για Τούνη-Αλεξάνδρου: Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχουν γίνει… κατράμι

Χαμός στο Buongiorno με τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. 

Αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Η απάντησή μου σε όλα αυτά… θα χρησιμοποιήσω τη φράση την οποία είπε ένας παίκτης του Survivor, που σε σε μία πολύ πνευματική στιγμή είπε: ο Νεύτωνας είπε «όσο πιο… τόσο πιο…». Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα αυτά».

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Λέει ότι δεν τη νοιάζει τι λέγεται στην τηλεόραση, ενώ βγαίνει και τους απαντάει και τους βρίζει. Σκέψου να μην την ένοιαζε κιόλας. Και με τον Δημήτρη διαφωνώ, που λέει ότι τα αρνητικά κάνουν τον τίτλο. Εκείνος ούτε στα χαρμόσυνα ήθελε να τον παίζουμε».

Fullscreen-capture-22102024-114442.jpg

Με τον Ανδρέα να τονίζει: «Ο φίλος μου ο Δημήτρης είπε και κάτι άλλο, ότι η τηλεόραση πάει από το κακό στο χειρότερο και γίνεται τοξική. Αλλά δεν βλέπει, λέει, τηλεόραση. Τότε πώς;».

Η δε Νάνσυ Νικολαίδου ανέφερε: «Το ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη παραδίδουν μαθήματα δημοσιογραφίας… Είναι δύο πρόσωπα που ευεργετήθηκαν από την τηλεόραση και σχολιάστηκαν κιόλας, όλα είναι στο παιχνίδι. Δεν μπορούν να περνάνε από την τηλεόραση και να τη φτύνουν, και για τους δύο το λέω».

buongiorno-1.jpg

Και κατέληξε ο Ανδρέας: «Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα. Όσο πιο… τόσο πιο… βάλε ό,τι θέλεις στο πρώτο «πιο» και ό,τι θέλεις στο δεύτερο. Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχει γίνει… κατράμι ο Δημήτρης. Δημήτρη, άσπρισε λίγο».

Διαβάστε επίσης:

Πρόβα νυφικού για την Ιωάννα Τούνη - O διάλογος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Άστραψε και βρόντηξε η Τούνη:«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»

Ιωάννα Τούνη: Οι μοντέρνες αλλαγές που έκανε στο σπίτι της πεθεράς της στην Αράχοβα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved