Λαζόπουλος: Αποκαλύπτει όλες τις νέες προσθήκες και τις αλλαγές στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ
NDP Photo Agency
Media

Λαζόπουλος: Αποκαλύπτει όλες τις νέες προσθήκες και τις αλλαγές στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

«Μου φαίνεται ότι διακόπηκε μια σχέση μου με τους ανθρώπους ένα βράδυ που πέρναγαν καλά. Μπήκε μια, ας την πούμε αόρατη λογοκρισία  και δημιούργησε συνθήκες που με απομόνωσαν». Έτσι περιγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος την απουσία του από τους τηλεοπτικούς δέκτες τα τελευταία χρόνια.

Σε μερικές εβδομάδες, ωστόσο, επιστρέφει από τη συχνότητα του MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ένα εγχείρημα που του επέτρεπε επί σειρά αρκετών ετών να σχολιάζει με τον δικό του καυστικό (και συνήθως πολύ αστείο) τρόπο την επικαιρότητα - και αυτό θα συμβεί και τώρα. Ενθουσιασμένος, ατακαδόρος, προβληματισμένος, ο ίδιος θεωρεί ότι υπήρξε ένα συγκεκριμένο σύστημα που τον έβαλε στην απομόνωση, όμως οι συνθήκες πλέον ωρίμασαν για να ακουστεί ξανά η φωνή του.

Λαζόπουλος για Μαρινέλλα: «Όλοι καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε – Ευχόμαστε να το ξεπεράσει»

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του 2024 σε τι θα είναι διαφορετικό και σε τι ίδιο συγκριτικά με τις παλαιότερες εκδοχές του;

«Δεν ξέρω να πω πραγματικά. Το θέμα είναι αν εγώ μπορώ να διαβάσω σωστά την εποχή, διότι το “Τσαντίρι” πάντα αυτό έκανε. Φυσικά θα υπάρχουν βελτιώσεις, βοηθάει πάρα πολύ η τεχνητή νοημοσύνη σε αυτό που κάνω, θα μπορούν να μιλούν τα πρόσωπα των πολιτικών με δικά μου κείμενα, πρόκειται για κάτι πάρα πολύ ζωντανό. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε και κάποιον ήρωα των “10 Μικρών Μήτσων” να λέει λόγια σημερινά. Θα υπάρχουν κάποια καινούργια στοιχεία, το βασικό όμως είναι να λειτουργήσει η σύνθεσή τους. Δοκίμαζα τον κόσμο τους τελευταίους μήνες με την παράστασή μου, οπότε ξέρω προς τα πού να πάω. Καταλαβαίνω όμως ότι ο κόσμος φοβάται- και γενικώς αλλά και για μένα».

Εννοείτε ότι φοβούνται να μην ξεπεράσετε κάποιο όριο;

«Είναι σαν να κάνω εγώ ένα ακροβατικό και να με παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα μην τυχόν και κάνω κάποια λάθος κίνηση. Νομίζω ότι όταν το κοινό συνδεθεί συναισθηματικά με οποιονδήποτε δημιουργό τον αγκαλιάσει πραγματικά και δεν τον θαυμάζει απλώς, εκδηλώνει τελείως διαφορετικά την αγάπη του. Βλέπω ότι με εμένα έχουν και μια έγνοια να μη μου συμβεί κάτι, ειδικά οι μεγάλοι άνθρωποι θα πουν “δεν χρειάζεται να τα λες και όλα”, σαν να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο από πριν και να θέλουν να με προειδοποιήσουν. Αλλά αυτός ο φόβος δεν μπορεί να οδηγήσει κανέναν πουθενά. Αυτή η κατάσταση που η Ελλάδα έχει κλειστεί σε ένα δωμάτιο και χτυπιέται εκεί μέσα δεν μ’ αρέσει καθόλου. Θέλω να σπάσω τα τζάμια, να γκρεμίσω τους τοίχους και να φωνάξω. Νιώθεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να πεις την παραμικρή κουβέντα χωρίς να περάσεις από έναν έλεγχο».

Δεν μπορώ σε αυτό το σημείο να μη σας ρωτήσω για το παλαιότερης τεχνολογίας κινητό που βρίσκεται μπροστά σας στο τραπέζι. Το χρησιμοποιείτε επειδή το όνομά σας έχει βρεθεί σε λίστα που δημοσιεύθηκε με πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το Predator;

«Ναι, κυκλοφορώ με αυτή τη συσκευή επειδή είναι πάρα πολύ βίαιο το να γνωρίζεις ότι η κάμερα σε καταγράφει όλη την ημέρα. Με αυτό το τηλέφωνο δεν μπορεί να με παρακολουθήσει κάποιο λογισμικό τύπου Predator, οπότε είπα ότι αν είναι να με παρακολουθεί κάποιος, ας με παρακολουθεί μόνο το κράτος».

Πηγή: BHMAgazino

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved