Ο Γιατρός: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο «Η γεύση της ζωής»
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Ο Γιατρός: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο «Η γεύση της ζωής»

Ο Γιατρός: Απόψε 22/10, βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά, ο Ανδρέας θα έχει ένα βίαιο ξέσπασμα που θα εκπλήξει τους πάντες.

Και ενώ η σχέση του με την Κέλλυ περνάει σοβαρή κρίση, η εισαγωγή ενός αγοριού με υπερπροστατευτικούς γονείς θα τον κάνει να αμφισβητήσει τον εαυτό του ως πατέρα. Παράλληλα, η Χριστίνα προσεγγίζει κρυφά από όλους τη Δανάη και της ζητάει συνεργασία, ενώ ο Λεωνίδας ζητάει από την Εύα να παραστούν μαζί στις συνεδρίες με την Αντιγόνη, πράγμα που εκείνη δε θέλει ούτε να το ακούσει.

Κι ενώ ο Ανδρέας δείχνει να ζηλεύει που η Σοφία με τον Αλέξανδρο κανονίζουν εκδρομή, φτάνει η ώρα που θα αντιμετωπίσει την επιτροπή. Μετά από δύο αποτυχημένες διαγνώσεις όμως και τον καυγά με τον Γρηγόρη, τα προγνωστικά δε φαίνεται να είναι υπέρ του.

Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας κάνει λάθος διάγνωση σε δύο περιστατικά!

O-GIATROS-(6).jpg

Το φλερτ του Αλέξανδρου (Ιωάννης Παπαζήσης) με την Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου) προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Ενώ συζητάνε την επόμενη έξοδό τους μπαίνει μέσα ο Ανδρέας (Κων/νος Μαρκουλάκης) και ακούει τι κανονίζουν. Μόλις ο Αλέξανδρος απομακρύνεται, ο Ανδρέας εκφράζει τις ενστάσεις του για τις ασύμβατες σχέσεις με αφορμή τη σχέση της κόρης του, Κέλλυς, με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, τον διευθυντή της Χειρουργικής.

Η Σοφία όμως διαισθάνεται ότι όσα λέει ο Ανδρέας δεν αφορούν την Κέλλυ αλλά την ίδια και την σχέση της με τον Αλέξανδρο και τον πιέζει να τον παραδεχτεί. Άραγε ο Ανδρέας ξεκινάει να αναπτύσσει αισθήματα για την Σοφία ακόμα και αν δεν έχει θυμηθεί την παλιότερη σχέση που είχαν; Μήπως την ερωτεύεται ξανά από την αρχή αλλά φοβάται και ο ίδιος να το παραδεχτεί στον εαυτό του;

*στο ρόλο του Αντώνη ο Δημήτρης Αριανούτσος

*στο ρόλο του Θανάση ο Στάθης Μαντζώρος

*στο ρόλο της Μέλπως η Τζούλη Σούμα

*στο ρόλο του Στέλιου ο Γιωργής Τσουρής

Δείτε το sneak preview εδώ:

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved