Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος: Κάνατε το ρεπορτάζ σας όταν εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα, πού ήσασταν όλοι ρε;
Media

Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος: Κάνατε το ρεπορτάζ σας όταν εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα, πού ήσασταν όλοι ρε;

Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Σου σου!

 

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Fipster και σχολιάστηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπής, είπε: «Αποφάσισα να μην κάνω το χατίρι σε κάποιους ανθρώπους και να μην αφήσω κάποια πράγματα ασχολίαστα. Όταν σε κάποιους έρχεται… φαγούρα, τους ξύνω, δεν φοβάμαι... Η δουλειά μου έχει μιλήσει εδώ και χρόνια»!

Και λίγα λεπτά αργότερα, ο Στήβ Μιλάτος τόνισε: «Όταν θα μπεις μέσα στα παπούτσια μου, θα μπορέσεις να τα δέσεις και να μου απαντήσεις. Όταν κάποιος δεν έχει περάσει όσα πέρασα εγώ, δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου από κανέναν. Αυτό που είπα ήταν η προσωπική μου άποψη για τον Fipster και τη Super Κική. Επειδή είπα την προσωπική μου άποψη, σε κάποιον δεν άρεσε; Χέστ@κ@».

milatos-4.jpg

Και συνέχισε: «Όταν εγώ ήμουν δύο μέρες στο κρατητήριο, πώς ο καθένας έβγαινε και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του; Απάντησα σε κάποιον; Πρόσβαλα κάποιον; Χρησιμοποίησα ποτέ εγώ κάποιον για να ανέβω στη ζωή μου; Όλα τα σκ@τ@ τα έχω φάει μόνος μου. Εγώ πείνασα, εγώ άφησα τη μάνα μου… Εμένα σεβάστηκε κανένας που η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Μπράβο σας! Κάνατε το ρεπορτάζ σας όλοι σας όταν εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα; Πού ήσασταν όλοι ρε;».

Διαβάστε επίσης:

Κόλαφος ο Στηβ Μιλάτος: «Είναι κομπλεξικός και κακός άνθρωπος»

Στηβ Μιλάτος για Μαριάντα Πιερίδη: «Ήταν μία μέτρια τραγουδίστρια, έγινε μία μέτρια παρουσιάστρια»

«Δεν θα με έπαιρνε τηλέφωνο η Σπυροπούλου και αν το έκανε, δεν θα απαντούσα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved