Media

Μεγαλώνει η Γη της Ελιάς, μικραίνει το Ταμπού!

Περιορίζεται η συχνότητα μετάδοσης του «Ταμπού» στο Mega, ωστόσο σε καμία περίπτωση -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα πρόωρης ολοκλήρωσης της σειράς.

Σαφώς υπάρχει προβληματισμός για τα ποσοστά τηλεθέασης και οι διορθωτικές κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου αντί για τέσσερις φορές την εβδομάδα θα μεταδίδεται πλέον μόνο μία. Αιτία για αυτή τη δραστική αλλαγή είναι τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς το σίριαλ κινείται σε μονοψήφια ποσοστά, τα οποία έπεσαν στο δυναμικό κοινό ακόμα και κάτω από το 6%.

Αντίθετα αυξάνεται στο πρόγραμμα του σταθμού η παρουσία της «Γης της ελιάς» που στην τέταρτη σεζόν της συνεχίζει με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και -σε μικρότερο Βαθμό βέβαια- στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Το κενό που δημιουργείται από τη μείωση των επεισοδίων του «Ταμπού», θα καλύψει λοιπόν η «Γη της ελιάς» με διπλό επεισόδιο από Κυριακή έως Τετάρτη.

Η σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού της επιτυχημένης σειράς του Mega για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων αποτυπώθηκε ήδη από την πρεμιέρα της 22ας Σεπτεμβρίου. Το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν είχε κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης με ποσοστό 22,5% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να αγγίζει τους 1.574.000 τηλεθεατές. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Πηγή: Απογευματινή

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved