Αϊβάζης: «Αν ρωτήσω αν ο άντρας σου κάνει καλό έρωτα θα σου αρέσει; Εγώ γιατί να πω γιατί χώρισα;»
Media

Αϊβάζης: «Αν ρωτήσω αν ο άντρας σου κάνει καλό έρωτα θα σου αρέσει; Εγώ γιατί να πω γιατί χώρισα;»

Ο Γιάννης Αϊβάζης, αποκαλυπτικός και ειλικρινής, ήταν καλεσμένος χθες 22/10 τα μεσάνυχτα στο στούντιο του «Καλύτερα Αργά», στο ACTION 24.

Ο Γιάννης Αϊβάζης θεωρεί πως το «Κόκκινο Δωμάτιο» του άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή ενώ ο ίδιος ήταν ακόμα στην σχολή. Αργότερα, αρνήθηκε πρόταση από το εξωτερικό γιατί προτιμά να είναι «πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη», όπως είπε.

Ωστόσο, μίλησε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο!

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνω στις εκπομπές. Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια, δεν σνομπάρω, απλά δεν θέλω. Αν σε ρωτήσω αν ο άντρας σου, το αγόρι σου σού κάνει καλό έρωτα θα σου αρέσει; Εγώ γιατί να πω γιατί χώρισα; Το είπαμε, το ανακοινώσαμε. Ζούμε σε μια εποχή ανθρωποφαγίας, το νορμάλ πειράζει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει νορμάλ, θέλουν να πλακώνονται και να είναι στα δικαστήρια», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης και συνέχισε:

Η Μαρία Κορινθίου δεν αποκλείει την επανασύνδεση με τον Αϊβάζη: «Ποτέ μη λες ποτέ»

aivazis.jpg

«Νομίζουν ότι “δαγκώνω”. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Και τα δημόσια πρόσωπα δεν ξεχωρίζουν σε κάτι από τα πρόσωπα της διπλανής πόρτας, που τσακώνονται, που δεν τα βρίσκουν ειδικά μετά από 17 χρόνια. Τα καλά που έχουμε ζήσει μαζί επισκιάζουν όλες τις κακές. 17 χρόνια καλής οικογένειας και αγάπης που συνεχίζει ακόμη με σεβασμό, είναι επιτυχία.

Με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανο με αυτά που είπε η Μαρία. Είναι “αντράκι”, είναι ένα παιδί που μεγαλώσαμε μαζί και ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι να διαχειριστούμε. Συζητάμε πάρα πολύ ακόμη και τώρα, πλακωνόμαστε κιόλας. Αλλά αυτό που αξίζει και στους δύο μας, γιατί έχουμε τα ίδια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, σε κομμάτια που δεν μπορούμε να τα βρούμε να πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης:

Κορινθίου για Αϊβάζη: «Είναι παλικάρι, αρσενικό, ντόμπρος. Ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα»

Μαρία Κορινθίου: Είναι έτοιμη να ερωτευτεί μετά τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη;

Κορινθίου: Άφωνη με την αποκάλυψη του Ιωσήφ Μαρινάκη για τον Αϊβάζη - Ήταν επεισοδιακό....

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved