Media

Μαρίνα Νικολαΐδου: «Όλα αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα, άμα συνεχίσει, θα κατατεθεί μήνυση»

Super Κατερίνα: Μετά και τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, η Μαρίνα Νικολαΐδου, μίλησε και σήμερα 23/10 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ίδια εξήγησε ότι μετά το εξώδικο που έλαβε από την Άννα Φόνσου για να φύγει από το Σπίτι του Ηθοποιού ακούστηκαν πολλά ψέματα και ανακρίβειες.

«Χθες όλα αυτά που είπε ο κ. Πάντης Κούσης εκ μέρους της κα. Φόνσου είναι ψέματα και ανακρίβειες. Δεν μπορεί να κάθεται και να κατηγορεί έναν άνθρωπο ότι έκλεψε. Αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα και άμα συνεχίσει ουσιαστικά θα κατατεθεί μήνυση από μένα. Σίγουρα.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση, θα έπρεπε να έχει προετοιμαστεί»

Δεν υπάρχουν όλα αυτά. Το κατηγορητήριο ήταν ότι έμεινα παραπάνω χρόνο, όπως έχουν μείνει και οι άλλοι ηθοποιοί που μένουν εκεί, οι άλλοι τέσσερις που σας λέω, και ότι δημιουργούσα έριδες. Εγώ είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, εσείς που με βλέπετε τώρα μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ εδώ στη γειτονιά. Δεν έχω κάνει ποτέ έριδες, ποτέ φασαρίες», είπε αρχικά η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Και συνέχισε: «Τώρα είμαι στο Σπίτι του Ηθοποιού που ήρθα να πάρω τα πράγματα μου γιατί ο δικαστικός επιμελητής τα είχε κλειδώσει, να τα καταγράψουμε ουσιαστικά όλα. Η κα. Φόνσου είναι ακριβώς επάνω, με είδε και δεν μου μίλησε. Θα μπορούσε να μου είχε δώσει περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, που ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα και η έφεση, να μου έλεγε "πάρε αυτή την παραμονή, να μείνεις για να μπορείς να βρεις μετά τον τρόπο τουλάχιστον για το πως θα φύγεις". Ούτε καν αυτό δεν μου είπε».

Διαβάστε επίσης:

Ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»

«Έκανα 25 χρόνια για να φύγει από πάνω μου η «μουτζούρα» με τις αισθησιακές ταινίες»

Άννα Φόνσου: Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο & η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved