Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα στο νοσοκομείο – Ο πατήρ Νικόλαος σώσει τη Θάλεια από αυτοκτονία
Media

Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα στο νοσοκομείο – Ο πατήρ Νικόλαος σώσει τη Θάλεια από αυτοκτονία

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Άγιος έρωτας», που προβάλλεται με επιτυχία στον ALPHA.

Ένα τυχαίο γεγονός διαλύει τα πάντα στη ζωή της Θάλειας.

Άγιος έρωτας - Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο μεγάλος έρωτας του Κυριάκου για την Θάλεια παραμένει»

Η γυναίκα, ακολουθώντας τις συμβουλές του πατέρα Νικολάου, αποφασίζει να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν. Έτσι, πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας Μαρκοπούλου, με σκοπό να προγραμματίσει την ανακαίνισή του για να αρχίσει να το χρησιμοποιεί ως ησυχαστήριό της. Όμως, φτάνοντας εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοκάριστικό θέαμα. Βλέπει τον Παύλο και τη Χριστίνα σε ερωτικές περιπτύξεις στο κρεβάτι. Μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της, αρχίζει να φωνάζει και να επιτίθεται λεκτικά και στους δύο. Ύστερα από μία μεγάλη σύγκρουση, η Θάλεια χάνει τον έλεγχο και καταλήγει να χτυπά με μανία το πρόσωπο της ερωμένης του άντρα της σε ένα ξύλινο έπιπλο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρό.

1681373994161-611793532-tamila-koulieva-(2).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα

Η Χριστίνα καταλήγει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την κρατούν για νοσηλεία, προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά της. Ταυτόχρονα, ο Κλεάνθης και τα παιδιά τους προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ μετά την άγρια επίθεση η Θάλεια εξαφανίζεται... Οι ώρες περνούν και τα κοντινά της πρόσωπα αρχίζουν να ανησυχούν. Μάλιστα, ο Κυριάκος μεταφέρει τους φόβους του στον πατέρα Νικόλαο, την ώρα που η Χλόη, η οποία βρίσκεται στο οικοτροφείο, διαισθάνεται ότι κάτι κακό συμβαίνει στη μητέρα της. Η ψυχολογική κατάσταση της Θάλειας είναι άθλια, καθώς αισθάνεται μόνη και προδομένη τόσο από τον άντρα που αγάπησε όσο και από την καλύτερό της φίλη. Μέσα στην απελπισία της, λοιπόν, αποφασίζει ότι δεν θέλει πλέον να ζει και ετοιμάζεται να δώσει τέλος στη ζωή της. Όμως, λίγο πριν αυτοκτονήσει, τη βρίσκει ο πατέρας Νικόλαος, που είχε, δώσει υπόσχεση στη Χλόη ότι θα είναι δίπλα στη μητέρα της, και σαν φύλακας άγγελός της τής σώζει τη ζωή.

agios-erotas.jpg

Με ήρεμο και παρηγορητικό τρόπο, ο ιερέας παρακινεί την απεγνωσμένη γυναίκα να του ανοίξει την καρδιά της. Η Θάλεια με πόνο τού εξομολογείται τα πάντα και τότε εκείνος τη βοηθά να δει τα πράγματα από άλλη οπτική και να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Συγχρόνως, την ενθαρρύνει να αναζητήσει δικαίωση για την προδοσία του άντρα της. Έτσι, η γυναίκα αποφασίζει ότι θέλει να συνεχίσει να ζει αλλά μακριά από τον Μαρκόπουλο, από τον οποίο σκοπεύει να πάρει διαζύγιο. Ταυτόχρονα, ζητάει από τον παπά ως μεγάλη χάρη να την πάει να δει κρυφά τη Χλόη, που βρίσκεται κλεισμένη στο μοναστήρι. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος έχει θορυβηθεί από την εξαφάνιση της γυναίκας του κι αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή για να ζητήσει βοήθεια. Λίγες ώρες αργότερα, ο πατήρ Νικόλαος κανονίζει την κρυφή συνάντηση της Θάλειας με την κόρη της στο μοναστήρι.

agios-erotas-epomena-epeisodia-78910_1727462104.jpg

Εκεί η μητέρα εξομολογείται στην κοπέλα ότι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Παύλου με τη Χριστίνα. Την ίδια στιγμή, πίσω στη Στέρνα, οι παράνομοι εραστές προσπαθούν να κρύψουν απ’ όλους τη σχέση τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν, καθώς και ο Κλεάνθης έχει αρχίσει να τους υποψιάζεται

Πηγή mytv

Άγιος Έρωτας: «Ανατριχιάζεις το είναι μου Γκοτσόπουλε! Όλα τα Όσκαρ δικά σου» - Καθηλωτική ερμηνεία!

Αγιος έρωτας – Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν θα συγχωρήσει η Θάλεια τον Παύλο για την απιστία του»

Άγιος Έρωτας – Twitter: «Την έριξε την βόμβα η Χλόη»-H αντίδραση της Θάλειας μπροστά στην αποκάλυψη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved