Media

Μάγισσα: Η Πανδώρα παλεύει να κρύψει τα αισθήματά της για τον Σίλβιο

Μάγισσα: Η Λεώνη δικάζεται για τους θανάτους των συνεργατών της, τη στιγμή που ο Αντόνιο αρχίζει τη δική του μάχη εναντίον του κακού.

Παράλληλα, ένα ένοχο μυστικό της Πανδώρας βγαίνει στην επιφάνεια και εκείνη προσπαθεί να κρύψει τους μύχιους πόθους της για τον Σίλβιο.

Μάγισσα: «Γονάτισε» το twitter με μια ατάκα της το... είδωλο «Πανδώρα»: Έτσι είναι η φάτσα μου

Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα στα μάγια της Λεώνης και αρχίζει να σκέφτεται εχθρικά για εκείνη. Την ίδια στιγμή, ο Αντόνιο με τον πατέρα Δανιήλ επιστρατεύουν τα δικά τους «όπλα» στη μάχη με το κακό, αλλά γνωρίζουν από την αρχή πως θα είναι δύσκολη μάχη για το ποιος τελικά θα επικρατήσει.

Την επομένη, η Λεώνη με την κόρη της και τον Άδωνι φτάνουν στον πύργο των Λασκαραίων ύστερα από απαίτηση του Τζουζέπε προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη εναντίον τους, καθώς τους εμπλέκουν στους θανάτους των συνεργατών τους. Η υπόθεση, όμως, περιπλέκεται περισσότερο από ό,τι είχαν όλοι εξαρχής στο μυαλό τους και όσα ακούγονται οδηγούν και στους μυστηριώδεις φόνους των κοριτσιών. Η Λεώνη προσπαθεί να ξεγλιστρήσει, αλλά ο Τζουζέπε είναι σίγουρος για την ενοχή της και η κόντρα ανάμεσά τους φουντώνει για τα καλά. Παράλληλα, η Πανδώρα δέχεται μια πρόταση που θα της αλλάξει τη ζωή

Ο Τζουζέπε, βέβαιος για την ενοχή της Λεώνης, αποφασίζει να την αιχμαλωτίσει μέχρι να ομολογήσει. Και για να καταφέρει να αποσπάσει την ενοχή της, καταφεύγει στα πιο ιδιαίτερα βασανιστήρια. Την οδηγούν στα υπόγεια του πύργου και το μαρτύριο για τη γυναίκα ξεκινά. Την ίδια στιγμή, ο Γαβρήλος υποψιάζεται πως ο Πώργης πλευρίζει τη Σταυριάνα με πονηρό σκοπό και η κατάσταση θα εκτραχυνθεί. Από την άλλη, μια συνάντηση του Σίλβιο με την Πανδώρα προκαλεί τη ζήλια της Ρενάτας, η οποία είναι πια σίγουρη πως ανάμεσά τους συνεχίζει να υπάρχει ερωτική φλόγα από το παρελθόν.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, κατά την ανάκρισή του, ο Άδωνις ομολογεί ένα ψέμα της Λεώνης, που δυστυχώς τη φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Παράλληλα, ένα ένοχο μυστικό της Πανδώρας βγαίνει στην επιφάνεια με τον πιο απρόσμενο τρόπο και τη φέρνει υπόλογη απέναντι στον Τζουζέπε. Έτσι, η ίδια προσπαθεί να αποκρύψει τους μύχιους πόθους της για τον Σίλβιο πριν τους καταλάβει ο άντρας της.

Πηγή Mytv

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η φλόγα της Πανδώρας για τον Σίλβιο ανάβει επικίνδυνα - Sneak preview

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: «Καλέ μόνο γοητευμένη με τον Εσπόζιτο; Εδώ έχει έτοιμο το νυφικό!»

Η Μάγισσα: Οι πιο δυνατές στιγμές των πρώτων 4 επεισοδίων, τα ερωτήματα και η κατάρα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved