Media

Καλλίστη Μπερταχά: Πώς είναι σήμερα στα 23 της χρόνια η μικρή “Ηλέκτρα” από το Νησί

Η Καλλίστη Μπερταχά υποδύθηκε την Ηλέκτρα στο Νησί, τη σειρά που μας καθήλωσε μέσα από τη συχνότητα του Mega το κάπως μακρινό 2010.

Κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και να βρεθεί ανάμεσα στο top 10 των μικρών πρωταγωνιστών της τηλεόρασης. Σήμερα είναι 23 ετών και ασχολείται με την γυμναστική ενώ παράλληλα διατηρεί ένα πολύ ενεργό κανάλι στο Youtube με περισσότερους από 110.000 συνδρομητές.

Μάινας – Λέχου: Ποζάρουν ξανά μαζί 14 χρόνια μετά το Νησί

Στο Instagram έχει περισσότερους από 60.000 ακολούθους και είναι ιδιαίτερα ενεργή. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, η Καλλίστη λατρεύει να ασχολείται με τη μόδα, την ομορφιά και την γιόγκα.

Καλλίστη Μπερταχά

Όσον αφορά τη σχέση της με την υποκριτική η Καλλίστη είχε τονίσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν: «Μετά από τη συμμετοχή μου στο «Νησί», είχα σκεφτεί πώς θα μου άρεσε πολύ να συμμετάσχω ξανά σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή ακόμα και ταινία. Η υποκριτική είναι μία αγάπη που θα έχω όλη μου τη ζωή. Παρ’ όλο που δεν έχω ακολουθήσει την πορεία για επαγγελματία ηθοποιό, είμαι αρκετά πρόθυμη να εξετάσω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί, εάν μου δοθεί».

Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω Gallery:

Γιούλικα Σκαφιδά: «Μετά το Νησί, έφαγα τα μούτρα μου...»

Κατερίνα Λέχου: Το απίστευτο περιστατικό στο «Νησί» - Ήπιε δεκαπέντε ρακές για να το ξεπεράσει

Στάνκογλου: Το Νησί, το άγνωστο περιστατικό για το Κλείσε τα μάτια και οι οικονομικές δυσκολίες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved