Media

Ηλέκτρα: Ο Μπόγρης ετοιμάζεται να φύγει με χρήματα

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης βρίσκεται στο στόχαστρο όλων για την εξαφάνιση του πατέρα του, αλλά εκείνος επιμένει πως ο Μπόγρης προσπαθεί να τον μπλέξει.

Παράλληλα, ο τελευταίος ετοιμάζεται να φύγει από το νησί αλλά όχι μόνος. Από την άλλη, ο Σταύρος και η Ουρανία εγκλωβίζονται μόνοι στο ναυπηγείο. Mια επίσκεψη της Δόμνας στην Ηλέκτρα φέρνει τα πάνω κάτω στον γάμο της, με τον Σωτήρη να βγαίνει εκτός εαυτού. 0 Παύλος ακούει φασαρία, τρέχει να βοηθήσει κι αυτό πυροδοτεί νέα ένταση και φέρνει τους δύο άντρες αντιμέτωπους.

Αλλάζουν ώρα μετάδοσης «Ηλέκτρα» και «Αρχελάου 5» - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Λίγο μετά, ο Ορέστης στριμώχνει τον Παύλο και του μιλάει για τον Βρεττό. Μια έκρηξη της Ηλέκτρας, όμως, ενάντια στον Ορέστη τον κάνει έξαλλο και ο Παύλος τρέμει μη γίνει κι άλλο κακό. Παράλληλα, ο Βασίλης αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κουβέντα με την Ουρανία και να ξεκαθαρίσουν, επιτέλους, τι συμβαίνει μεταξύ τους. 0 Κυριάκος αποφασίζει να μιλήσει για τις υποψίες του στον Χάρη και η Δέσπω ζητάει να δει τη Δόμνα. Η τελευταία, όμως, ύστερα απ’ όλα όσα έμαθε, δεν θέλει να την ξαναδεί πια. «Και μόνο που ακούω το όνομά της, σκέφτομαι τι τέρας γέννησε», λέει κι ο Στέργιος στέκεται βράχος δίπλα της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικόλας είναι απελπισμένος. 0 πατέρας του άφαντος, ο γιος του άφαντος. Κι η μητέρα του στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Κάτι πρέπει να κάνει, να δράσει. Αποφασίζει, λοιπόν, να συναντήσει τον αδελφό του. Όταν φτάνει στο σπίτι του Σωτήρη, τους βρίσκει να δειπνούν. Από την άλλη, ο Λάζαρος αφηγείται στον Ορέστη μια ιστορία, πάνω από τις στροφές της σβούρας του. Μια ιστορία πολύ σκοτεινή, και ο Μίχος πανιάζει. Η Ουρανία με τον Σταύρο εγκλωβίζονται νύχτα στο ναυπηγείο. Και καταλαβαίνουν πως ίσως αυτό να χρειαζόταν για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους αισθήματα: να περάσουν μαζί μια νύχτα.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα-Ο Ορέστης έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές που τον... στόλισαν στο Twitter: «Άθλιο σκουλήκι»

Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας- Όλο το νησί αναζητά τον Βρεττό

Ηλέκτρα σπόιλερ: Ο Νικόλας πυροβολεί τον Μπόγρη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved