Media

Άγιος Έρωτας – Το Twitter «σταύρωσε» ξανά τη Χριστίνα: «Eίσαι μια παρανοϊκή ψεύτρα!»

O Άγιος έρωτας επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 23/10 και οι εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Η Χριστίνα προσπάθησε για άλλη μια φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια της Θάλειας αφού της ξέφυγε ότι έχει άλλον άντρα στη ζωή της.

Ο Παύλος πρόλαβε και τις διέκοψε με τη συζήτηση να μη συνεχίζεται εκείνη τη στιγμή.

Η Θάλεια προσπάθησε να μάθει την αλήθεια, με τη Χριστίνα να ισχυρίζεται ότι δεν παραδέχθηκε ότι έχει εραστή απλά ότι θα ήθελε κάποιον να την αγαπάει.

Άγιος έρωτας - Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο μεγάλος έρωτας του Κυριάκου για την Θάλεια παραμένει»

Η δυσπιστία της Θάλειας ήταν εμφανής και το Twitter έσπευσε να σταυρώσει τη Χριστίνα για άλλη μια φορά.

Δείτε τα σχόλια:

Όσα θα δούμε απόψε 23/10!

Η Ολυμπία ανακοινώνει στον πατέρα Νικόλαο πως ο Μαρκόπουλος ζήτησε σε εκείνη να αναλάβει το θέμα της Χλόης και να τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη ομολογεί μετά από πιέσεις στην Ειρήνη, πως πράγματι έχει αισθήματα για τον πατέρα Νικόλαο και ζητάει τη βοήθεια της για το πώς να το διαχειριστεί. Η Σοφία, αντιμετωπίζει ευθέως τον πατέρα της και απαιτεί να μάθει πώς βρέθηκε το όπλο, που της πήρε ο Θεοδώρου, ξανά στην κατοχή του. Ταυτόχρονα, η χωροφυλακή φτάνει στο σημείο που η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του Θεοδώρου και καλεί τον Χάρη για να πιστοποιήσει τον θάνατο του. Τα τραύματα απ’ τις σφαίρες στο σώμα του, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και τώρα οι αρχές ξεκινούν τις έρευνες για να βρουν τον δολοφόνο.

Ο πατέρας Νικόλαος ανακαλύπτει το εξοχικό που αναφερόταν στο ημερολόγιο της Χαράς και ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την ερωτική σχέση του Παύλου με την Χριστίνα. Ο Παύλος ανακοινώνει στην ερωμένη του ένα δυσάρεστο νέο που την φέρνει σε απόγνωση, ενώ η δεύτερη ψυχρολουσία για την Χριστίνα έρχεται όταν ο Κλεάνθης την ίδια μέρα της ζητάει να μείνουν για λίγο χώρια ώστε να σκεφτούν το μέλλον του γάμου τους! Ο Κλεάνθης καταφεύγει στο ξενοδοχείο, όπου θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη. Παράλληλα, ο Βλάσης κάνει παντού ερωτήσεις για τον φόνο και στο στόχαστρό του μπαίνει η Σοφία, η οποία αναγκάζεται να παραδεχθεί την γνωριμία με τον Θεοδώρου, αλλά την αποδίδει σε άλλο λόγο, που προκαλεί μεγάλη ενόχληση στο Χάρη. Η Χλόη πλησιάζει ακόμα περισσότερο τον πατέρα Νικόλαο, χωρίς να καταλάβει ότι κάποιος κρυφακούει. Η Θάλεια έχοντας υποψίες για τον Παύλο και τη Χριστίνα, πιέζει την Χριστίνα για να την κάνει να ομολογήσει.

Άγιος έρωτας: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Ο Κλεάνθης εγκαταλείπει τη Χριστίνα

Άγιος Έρωτας: «Ανατριχιάζεις το είναι μου Γκοτσόπουλε! Όλα τα Όσκαρ δικά σου» - Καθηλωτική ερμηνεία!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved