Βίκυ Καγιά: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Καράβα όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Θυμάμαι ένα...»
Media

Βίκυ Καγιά: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Καράβα όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Θυμάμαι ένα...»

Happy Day: Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο πάρτι για το MadWalk και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Καράβα όταν της έκαναν σχετική ερώτηση οι ρεπόρτερ.

Το γνωστό μοντέλο ανέφερε πως έχει καιρό να μιλήσει με τον Γιώργο Καράβα με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ενώ όταν είχε φύγει από τη ζωή ο μπαμπάς της δεν είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο, απλώς εκείνος της είχε στείλει ένα τυπικό μήνυμα το οποίο η ίδια εκτίμησε.

«Θεωρώ ότι έχω προστατεύσει άτομα με τα οποία έχω συναναστραφεί. Το έχω κάνει με όλη μου την καρδιά και δεν το μετανιώνω», είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε μιλώντας για την επικοινωνία της με τον Γιώργο Καράβα:

MadWalk 2024: H Βίκυ Καγιά... και οι άλλες-Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο φόρεμα στο kick off party

kagia.jpg

«Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα το οποίο το εκτιμώ εξίσου. Όμως, μερικές φορές στη ζωή δεν χρειάζεται να λες τη δική σου πλευρά της ιστορίας. Ο χρόνος το κάνει για εσένα...».

«Υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν συνεχώς το όνομά σας για να συζητηθούν;», τη ρώτησε ένας από τους δημοσιογράφους στη συνέχεια, με εκείνη να απαντά:

«Αυτό που σίγουρα θεωρώ είναι ότι ήμουν εκεί έμπρακτα και συναισθηματικά και επαγγελματικά. Από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς. Η δική μου η διάθεση ήταν μόνο αγάπη και βοήθεια, τίποτα άλλο. Και στέκομαι πίσω από τις επιλογές μου πάντα».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καράβας: «Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στη ζωή του»

Γιώργος Καράβας: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά του, η ηλικία & η έκπληξη από τη... σύζυγό του!

Καράβας: Η σχέση του με την Καγιά, το ταξίδι στο Άγιο Όρος & τα χρόνια διαφοράς με τη γυναίκα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved