Media

Τσιμτσιλή για τον εμμονικό θαυμαστή της: «Ξέρει το τηλέφωνό μου. Αν δεν το σηκώσω θα πάρει 10 φορές»

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει έναν εμμονικό θαυμαστή εδώ και πολλά χρόνια όμως είναι τόσο ευγενικός που πάντα του σηκώνει το τηλέφωνο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σήμερα 24/10 η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, ο θαυμαστής της έχει το τηλέφωνό της και την παίρνει πάντα τηλέφωνο στη γιορτή και στα γενέθλιά της.

Τσιμτσιλή για Κουρκούλη - Κελεκίδου: Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός...

«Κι εγώ έχω έναν θαυμαστή που έχει και το τηλέφωνό μου και θα με πάρει στα γενέθλιά μου, στη γιορτή μου και θα μου πει απλά "Σταματίνα μου χρόνια πολλά". Άμα δεν το σηκώσω θα με πάρει 10 φορές. Με το που το σηκώσω και μου πει αυτό, πολύ ευγενικά, χωρίς υπονοούμενα, δεν θα πω το όνομά του... Ξέρει και τα γενέθλια των παιδιών μου, θα με πάρει για την καλή πρεμιέρα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Οκ. Άκου, είναι και τι σου βγάζει ο άλλος. Αν κάποιος σε πάρει για να σου πει ένα χρόνια πολλά ή μια καλή αρχή για την πρεμιέρα, δεν με ενοχλεί, αν όμως τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, sorry, εκεί θα πάρω την αστυνομία. Αυτό με σκιάζει, με αγχώνει».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: Τα παιδιά της τής ζητούν αδερφάκι - Ο απίστευτος διάλογος με την κόρη της, Νάγια

Τσιμτσιλή: «Στο ζωντανό είναι εύκολο να γίνουν λάθη... Ο καθένας λογοδοτεί για τα δικά του»

Τσιμτσιλή: «Κάγκελο» με το μήνυμα που έλαβε – Δεν φαντάζεστε πόσο έχει το ρολόι του τράπερ Τραννού

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved