Φάνης Μουρατίδης: Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε στο σπίτι με δύο εφήβους. Ένα βήμα πριν την έκρηξη
Media

Φάνης Μουρατίδης: Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε στο σπίτι με δύο εφήβους. Ένα βήμα πριν την έκρηξη

O Φάνης Μουρατίδης παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Money Drop στον Alpha και ήταν σήμερα καλεσμένος στο Happy Day και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει social media αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι με δυο εφήβους.

Αρχικά αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει social media: «Θέλω ν’ ασκητεύσω. Είναι για εμένα δύσκολο αυτό Δεν έχω φωτογραφίες δικές μου καθόλου να θες να σε φωτογραφίζουν. Εγώ δεν το έχω. Μου φαίνεται αστείο. Περιμένω τους κοιλιακούς του brand Pitt και τότε θα κάνω δουλίτσα. Σαν να έχουν κάποια πάθηση μοιάζουν οι γυναίκες που κρατάνε κινητό και φωτογραφίζονται συνέχεια».

Μάλιστα, αναφέρθηκε ο Φάνης Μουρατίδης και στην υπέροχη οικογένεια που έχει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

«Μας έχουν περάσει σε μπόι. Δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβληθείς. Τώρα ζούμε την φάση της εφηβείας. Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο να γίνουν αντράκια. Είναι αυτονόητο να μπαίνουν στο μπάνιο και να βγαίνουν μετά από ώρες. Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα. Ψάχνω να βρω να βάλω και δεν βρίσκω. Τα μαζεύω και τα βρίσκω. Τους κάνω και πλάκα τους λέω “ούτε ένα βρακί δεν μου έχετε αφήσει να βάλω. Η Άννα είναι η αυστηρή. Εμείς είμαστε η αντροπαρέα. Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε. Ένα βήμα πριν την έκρηξη».

«Παίζουν και οι δυο μπάσκετ. Στο Χολαργό είναι. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Εύχομαι ότι αποφασίσουν να τους αρέσει, να το αγαπήσουν. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για προσωπικά. Όσον μπορούν και το διαχειρίζονται δεν μας λένε κάτι. Όταν δεν μπορέσουν να διαχειριστούν θα έρθουν στους expert».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved