Φάνης Μουρατίδης: Πέρασα οικονομικά & δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω, γιατί δεν έχω ταλέντο με τα χρήματα
NDP photo agency
Media

Φάνης Μουρατίδης: Πέρασα οικονομικά & δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω, γιατί δεν έχω ταλέντο με τα χρήματα

O Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για το Money Drop και τη σχέση του με τα χρήματα

«Δεν έχω την εμπειρία. Δεν είπα δώστε μου και θα τα καταφέρω. Πάω λάου λάου. Η Άννα είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Δεν το αναλύσαμε πολύ. Μου είπε αυτά που είχε να μου πει. Δεν το έχουν δει ακόμα τα παιδιά μου. Εδώ η μαμά μου ζορίστηκε. Την κρατούσα με καφέ», είπε χαρακτηριστικά για το Money Drop μεταξύ άλλων.

fanis-mouratidis.jpg

Και πρόσθεσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που… εγώ πέρασα σε μια σχολή που δεν πήγα ποτέ και ευτυχώς γιατί δεν είχα κανένα ταλέντο σε αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο. Είμαστε καλλιτέχνες δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί στην οικονομία. Ποτέ δεν είχα καλή σχέση. Καμαρώνω σε όσους έχουν φτιάξει σπίτι. Να μου πουν και εμένα τον τρόπο. Δεν με γοητεύει κιόλας. Σπαταλάω στις επιθυμίες των παιδιών μου. Θέλω να τα φάω με φίλους μου με ανθρώπους αγαπημένους. Μαζί και η γυναίκα μου. Αυτό με ευχαριστεί πολύ. Αν πάω κάπου και πληρώσω 10 ευρώ και δεν περάσω καλά τα κλαίω. Αν πάω κάπου και χαλάσω 100 αλλά περάσω καλά δεν τα κλαίω. Ούτε η Άννα είναι καλή. Δεν λες είναι ο φωστήρας. Αν θέλεις να καταστραφείς να μας καλέσεις, θα σε καταστρέψουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved