Media

Φόνσου: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το κατιναριό. Δεν με πήρε η ίδια η Καινούργιου»

Super Κατερίνα: Όλοι περιμένουν μια δήλωση της Άννας Φόνσου, μετά τον σάλο των ημερών ότι έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού την Μαρίνα Νικολαΐδου.

Οι συνεργάτες της εκπομπής του Alpha, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της όμως εκείνη είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό και δεν την πήρε η ίδια η Καινούργιου τηλέφωνο.

«Θέλω να πω κάτι που με έχει ενοχλήσει και θα το πω πολύ προσεκτικά και με πολύ σεβασμό. Γνωρίζετε ότι στην εκπομπή είμαστε εμείς μπροστά και πίσω μια ομάδα σχεδόν 30 ατόμων με πολύ αξιόλογους δημοσιογράφους. Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό αυτό το θέμα εμείς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την κυρία Φόνσου. Έχω κάνει εγώ και έκκληση από τον αέρα της εκπομπής. Καθημερινά κάνουμε προσπάθεια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

Μαρίνα Νικολαΐδου: «Όλα αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα, άμα συνεχίσει, θα κατατεθεί μήνυση»

«Στην αρχή απαντούσε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό και να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα το πρωί πήγαν συνάδελφοι εκεί και την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι θέλουν και τη δική της απάντηση γιατί την ψάχνουν εδώ και μέρες και η ίδια απάντησε "δεν με πήρε η ίδια η Κατερίνα".

Να πω στην κυρία Φόνσου ότι την εκπομπή δεν την κάνω εγώ μόνη μου. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους. Όπως καταλαβαίνετε κυρία Φόνσου αν τους έπαιρνα τηλέφωνο όλους εγώ δεν θα προλάβαινα να κάνω τίποτα άλλο και δεν θα είχαν δουλειά και οι υπόλοιποι. Βεβαίως να σας καλέσω κι εγώ αλλά το θεώρησα μια δικαιολογία αυτό, τελευταίας στιγμής. Αυτή είναι η άποψή μου και το λέω με σεβασμό».

Διαβάστε επίσης:

Ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση, θα έπρεπε να έχει προετοιμαστεί»

Άννα Φόνσου: Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο & η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved