Media

VIP Καλά γεράματα - Ελένη Κρίτα: «Όταν διάβασα το σενάριο, ξετρελάθηκα»

Φέτος απολαμβάνουμε τηλεοπτικά την Ελένη Κρίτα μέσα από τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «VIΠ - Καλά γεράματα».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να δεχτείτε τη συγκεκριμένη πρόταση;

Κατ’ αρχάς, με κέρδισαν η ιδέα και το σενάριο. Το γεγονός ότι η σειρά ασχολείται με τα θέματα της τρίτης ηλικίας έχει πολύ ενδιαφέρον. Και στη ζωή πολλές φορές οι πιο ηλικιωμένοι άνθρωποι καταλήγουν με τέτοιου είδους προβλήματα, όπως αυτά που αντιμετωπίζουν οι ήρωες της σειράς, τα οποία παρουσιάζονται με έναν χαριτωμένο τρόπο. Επίσης, σημαντικό κίνητρο για μένα ήταν και οι συντελεστές. Όταν έμαθα για τα σπουδαία ονόματα που θα βρίσκονταν στο καστ, χάρηκα πολύ. Με κάποιους έχουμε δουλέψει ξανά και άλλους -τους νεότερους- τους γνώρισα τώρα. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί.

Ελένη Κρίτα για Παρά Πέντε: «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”»

Γενικότερα, με ποια κριτήρια επιλέγετε μία δουλειά;

Παίζουν ρόλο αρκετά πράγματα για να αποδεχτώ μία δουλειά. Το σενάριο, ο ρόλος και οι συντελεστές είναι τα βασικά μου κριτήρια. Αν ένας ρόλος δεν μου αρέσει, ακόμα και αν έχω καλούς συνεργάτες, δεν θα δεχτώ να τον κάνω.

Όταν διαβάζετε ένα σενάριο, καταλαβαίνετε αμέσως αν θα κάνει επιτυχία;

Όχι, καθόλου! Το «Παρά πέντε» σκεφτόμουν ότι μπορεί να κοπεί στα πρώτα πέντε επεισόδια. (Γελάει.). Όταν διάβασα το σενάριο, ξετρελάθηκα. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά φοβήθηκα επειδή είχε σουρεαλιστικό χιούμορ. Ήταν μία παρέα από περίεργους και διαφορετικούς ανθρώπους, η οποία μπορεί να μην ενδιέφερε το κοινό. Η Ελισάβετ (σ.σ.: Κωνσταντινίδου) ήταν σίγουρη ότι θα πάει καλά η σειρά και με καθησύχαζε. Δεν είμαι καλή στις προβλέψεις και πάντα κρατάω... μικρό καλάθι

Πηγή mytv

Έλενα Κρίτα: «Πάντα θα ήθελα ο Μίμης Χρυσομάλλης να είναι δίπλα μου»

Ελένη Κρίτα: «Γιατί είμαστε έτοιμοι να λιθοβολήσουμε κάποιον που έχει διαφορετική γνώμη;»

Ελένη Κρίτα: «Αδικήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. Είναι υπερβολικό ότι ‘το πλήρωσε’ τόσο ακριβά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved