Καίτη Φίνου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Η κα. Φόνσου την είχε προειδοποιήσει, αυτό συμβαίνει έναν χρόνο»
Media

Καίτη Φίνου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Η κα. Φόνσου την είχε προειδοποιήσει, αυτό συμβαίνει έναν χρόνο»

Το Πρωινό: Για την υπόθεση της Μαρίνας Νικολαΐδου που υποστηρίζει ότι η Άννα Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού, μίλησε σήμερα 24/10 η Καίτη Φίνου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κυρία Νικολαΐδου γνώριζε ότι αυτό θα συνέβαινε καθώς η κυρία Φόνσου την είχε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.

«Μίλησε για παλιούς ηθοποιούς που μένουν πάρα πολλά χρόνια και γιατί διώχνουν την ίδια. Εγώ είμαι για 3 χρόνια εδώ και κάθε χρόνο κάνω σαν ανανέωση συμβολαίου, για να μένω εδώ. Σαφώς ακολουθώ τους κανόνες, δεν είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε! Εγώ δεν πέφτω σε ατοπήματα.

Δεν μπορώ να φέρω άνθρωπο ξένο πάνω στο δωμάτιό μου. Εγώ δεν μπορώ να φέρω, που δεν θα μου πει όχι η κ. Φόνσου. Ούτε οικόσιτα μπορούν να μπουν μέσα, γατάκια και σκυλάκια. Η κ. Φόνσου είναι και πολύ φιλόζωη μάλιστα, της έχει πει της κ. Νικολαΐδου να βάλει ένα σπιτάκι εκεί, να βάλει ένα στρωματάκι για να είναι εκεί», είπε η Καίτη Φίνου και συνέχισε:

Λύγισε η Μαρίνα Νικολαΐδου - Πέταξαν τα πράγματά της έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού - Εικόνες ντροπής

finou.jpg

«Θα έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει πιο νωρίς τα πράγματα και να έχει ακολουθήσει τις οδηγίες, γιατί σαφώς διαβάζουμε κάποια πράγματα την ώρα που υπογράφουμε για να έρθουμε εδώ. Η κ. Φόνσου έτρεχε χρόνια ολόκληρα για να έρθουμε εδώ και για να γίνει αυτό το σπίτι. Εγώ ακολουθώ τους κανόνες της, τους κανόνες ενός ιδρύματος, μιας πολυκατοικίας, που πρέπει να περπατάς για κάποιες ώρες, να μην βάζεις δυνατά μια μουσική, που δεν μας τους έχει επιβάλλει κάποια στιγμή.

Την είχε προειδοποιήσει την κ. Νικολαΐδου. Αυτό συμβαίνει κοντά ένα χρόνο τώρα με διαστήματα, με παρατάσεις, με τέτοια πράγματα. Ίσως δεν πίστευε η κ. Νικολαΐδου ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Σαφώς με πικραίνει το να φεύγει ένας άνθρωπος στα καλά καθούμενα. Το έχω νιώσει, από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά δεν ήταν από τη μια στιγμή στην άλλη».

Διαβάστε επίσης:

Φόνσου: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το κατιναριό. Δεν με πήρε η ίδια η Καινούργιου»

Μαρίνα Νικολαΐδου: «Όλα αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα, άμα συνεχίσει, θα κατατεθεί μήνυση»

Ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved