Media

Σαν τρώγλη-Έτσι ζούσε η Μαρίνα Νικολαΐδου στο Σπίτι του Ηθοποιού! Οι εικόνες από το δωμάτιο σοκάρουν

Το Πρωινό: Πλάνα μέσα από το δωμάτιο που ζούσε η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου στο σπίτι του ηθοποιού προβλήθηκαν σήμερα 24/10 στον αέρα.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν στο Πρωινό πραγματικά σοκάρουν ενώ σύμφωνα με δηλώσεις ενοίκου, βρέθηκαν στα πράγματά της και καρτελάκια από ρούχα σπουδαίων ηθοποιών.

Το σπίτι που ζούσε η Νικολαΐδου μοιάζει σαν τρώγλη ενώ παντού υπήρχαν πεταμένα ρούχα και ληγμένα τρόφιμα.

«Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους» σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει πως αν αυτές οι εικόνες είναι από τη διαμονή της εκεί, αντιλαμβάνεται τους λόγους που η κυρία Φόνσου προέβη σε αυτή την κίνηση.

Λύγισε η Μαρίνα Νικολαΐδου - Πέταξαν τα πράγματά της έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού - Εικόνες ντροπής

Ο Γιάννης Καρανικολής, ηθοποιός, φιλοξενούμενος στο Σπίτι του ηθοποιού μίλησε για την κατάσταση που άφησε η ηθοποιός στο διαμέρισμα της.

«Οι φωτογραφίες είναι αληθινότατες. Αυτή ήταν η καθημερινότητα της κυρίας Νικολαΐδου. Χθες που ήρθε για να μαζέψει τα πράγματά της, πήγα εθελοντικά να βοηθήσω παρουσία δικαστικού κλητήρα. Από τις 12 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ μαζεύαμε. Τα πράγματα που είδατε ήταν το λιγότερο.

Έχει μοιράσει πράγματα σε σπίτια γνωστών και έχει βάλει και πόσες τσάντες δίπλα στην αποθήκη του σχολείου. Πού ακούστηκε; Αν είναι δυνατόν! Μέσα στα πράγματά της βρήκαμε τα καρτελάκια από ρούχα της Κάτιας Δανδουλάκη και της Μελίνας Μερκούρη. Υπήρχαν οσμές. Είχε γεμίσει και τη βεράντα και δεν μπορούσαμε να καθίσουμε. Πολλές φορές της είχαμε πει να κάνει κάτι και έλεγε ότι θα τα μαζέψει», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Φόνσου: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το κατιναριό. Δεν με πήρε η ίδια η Καινούργιου»

Μαρίνα Νικολαΐδου: «Όλα αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα, άμα συνεχίσει, θα κατατεθεί μήνυση»

Ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved