Media

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν με ακουμπάει πια καθόλου ό,τι γράφεται για εμένα»

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε για τη σειρά, Έχω παιδιά στην οποία πρωταγωνιστεί, τα social media και τα δημοσιεύματα που την αφορούν. 

Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για τη σειρά «Έχω παιδιά» του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαστε 20 ώρες την ημέρα εκεί, είμαστε σαν οικογένεια. Τα παιδιά μας λένε μαμά και μπαμπά. Έχω φτάσει 37 χρονών, θα μπορούσα να είμαι μαμά. Φέτος, μετά από τρία χρόνια στον ‘Σασμό’, δεν ήθελα να κάνω κάτι δραματικό αλλά ήθελα να με δουν σε κάτι άλλο».

«Με όλα τα παιδιά κάνω πολύ παρέα. Θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους. Έχω οικειότητα άρα δεν θα σκεφτώ πως επειδή τώρα έρχομαι σε επαφή με παιδιά, θα σκεφτόμουν αυτόν τον ρόλο. Αν μου πουν θα κάνεις παιδιά και θα είναι σαν αυτά της σειράς, τότε ναι το θέλω».

Όπως λέει, έχει τα Σαββατοκύριακα κενά και δεν δουλεύει.

«Έχω δύο μέρες που θα ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω. Ο ύπνος είναι βασικό πράγμα και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι του γούστου μου. Δεν καταλαβαίνω την ‘ανωμαλία’ που έχουν κάποιοι άνθρωποι και ξυπνάνε νωρίς».

Αναφερόμενη στα social media, είπε:

«Δεν καταλαβαίνω τον όρο influencer, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί. Για εμένα είναι και δουλειά. Μου καλύπτει ένα οικονομικό κομμάτι και με βοηθάει στο επάγγελμά μου στο να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και θέλω να τα δείχνω. Τις πολύ προσωπικής μου ζωής δεν τα μοιράζομαι. Αισθάνομαι ότι δεν θέλω να έχω άποψη για τα πάντα. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου πρώτα. Παλιότερα ήμουν πιο παρορμητική αλλά τώρα παίρνω απόσταση για να αποφασίσω τι πιστεύω».

Όπως λέει, δεν την ακουμπάει καθόλου το ό,τι γράφεται για εκείνη.

«Είμαι ευνοημένη και δεν έχω πέσει στο ‘μάτι του κυκλώνα’. Δεν έχω νιώσει αυτή τη βία τόσο έντονα. Παλιά ένιωθα την ανάγκη να πω πως δεν ισχύει, αλλά πλέον δεν με ακουμπάει».

Η Ευγενία Σαμαρά λέει πως μετά το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, το «Suits», την άλλαξε και ένιωθε πιο ελεύθερη με τον εαυτό της και με το τι θα πει.

«Δεν έχω εγωισμό με τους φίλους μου. Είμαι δίκαιη. Στις συντροφικές σχέσεις πατιούνται άλλα κουμπιά και μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση. Με τους φίλους μου δεν αισθάνομαι ότι θα με απορρίψουν και είμαι πιο λειτουργική. Στις συντροφικές σχέσεις πιο δύσκολα εκτίθεμαι».

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Σαμαρά: Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου

Ευγενία Σαμαρά: «Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ»

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να βοηθήσει να ξέρεις με ποιον έχω σχέση»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved