STUDIO FOTOGENIA
Media

Από το The Voice με δική της εκπομπή στην TV - H επίσημη ανακοίνωση και η πρεμιέρα

Από το The Voice με δική της εκπομπή στην Tv - Η νέα μουσική εκπομπή του ACTION 24 «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» έρχεται αυτό το Σάββατο τα μεσάνυχτα να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές της μουσικής δημιουργίας. Ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης και η ερμηνεύτρια Στεφανία Γατσάκου μας προσκαλούν στον μαγικό κόσμο των αγαπημένων μας τραγουδιών κάθε Σάββατο στις 00:00 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

Ο Νίκος Γρίτσης, γνωστός για τις επιτυχίες του όπως «Έκπτωτος Άγγελος» και η ταλαντούχα Στεφανία Γατσάκου, που την πρωτογνωρίσαμε στο «THE VOICE» πασπαλίζουν με «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» τα Σαββατόβραδα μας και υποδέχονται καταξιωμένους τραγουδοποιούς, συνθέτες και ερμηνευτές. Όλοι μοιράζονται μαζί μας τις προσωπικές τους ιστορίες, Δεν διστάζουν να αποκαλύψουν όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες από τη δημιουργική διαδικασία, τα συναισθήματα αλλά και τις πηγές έμπνευσης τους.

Αποκλειστικό: Νυχτοπερπατήματα για την Τραϊάνα Ανανία - Εντυπωσιακή σε νέα βραδινή έξοδο

Κάθε τραγούδι είναι σαν ένα μικρό αστέρι που λάμπει για πάντα. Στόχος της «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗΣ» είναι να αιχμαλωτίσει λίγη από τη μαγεία που μας χαρίζουν τα τραγούδια και οι δημιουργοί τους σαν σκόνη από τα αστέρια που συνεχίζουν να φωτίζουν τον δρόμο μας τα Σαββατόβραδα μας.

H Στεφανία Γατσάκου είχε βρεθεί στο The voice πριν από 2 χρόνια.

The Voice-H σπόντα Μαζωνάκη για την οικογενειακή διαμάχη: «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές»

«Γκρέμισε» το πλατό ο Μουζουράκης: «Τα Playboy και τα Hustler τα πέταξα πέρυσι που παντρεύτηκα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved