The Reunion – Τανιμανίδης: «Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε με τον Γιώργο...»
Media

The Reunion – Τανιμανίδης: «Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε με τον Γιώργο...»

Να μας δείξουν πως οι παλιές διαφορές τους ανήκουν πλέον στο παρελθόν, θέλησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής The Reunion που ήρθε στους δέκτες μας το βράδυ της Πέμπτης 24/10.

Οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι που δε μιλούσαν για αρκετά χρόνια φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά.

«Είναι το πρώτο ματς ταξίδι μετά από 7 χρόνια. Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε πίσω και να κάνουμε τον ίδιο χαβαλέ. Έχουν αλλάξει τόσα πολλά στη ζωή μας, αλλά τελικά νιώθω ότι είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Έχουμε την ίδια ζαμπούρα, εμείς οι άντρες απλά γερνάμε, δε μεγαλώνουμε ποτέ» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Γιώργος Μαυρίδης: «Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω φωτογραφία...»

Ο Σάκης Τανιμανίδης υπογράμμισε: «Το Reunion ξεκίνησε σαν μια ιδέα όταν αρχίσαμε να μιλάμε πάλι με τον Γιώργο μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής. Ήταν δεδομένο ότι, επειδή έχουμε το μικρόβιο μέσα μας, θα συζητούσαμε πάλι για το ταξίδι. Το σχέδιο έγινε πράξη και βρισκόμαστε ξανά μαζί. Είχα ένα άγχος στην αρχή για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό, δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε με τον Γιώργο, είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό, αλλά μέσα σε λίγες μέρες μόνο έχουμε ήδη ξεφύγει. Έχουμε ήδη αρχίσει τις χαζομάρες μας, όπως παλιά. Σίγουρα με την τριβή αυτό θα γίνεται και πιο δυνατό».

The Reunion: «Πέρασαν χρόνια, μας άξιζε μια ευκαιρία - Πλέον έχω 2 παιδιά»-Πώς τους υποδέχτηκε το X;

The Reunion: Μαυρίδης - Τανιμανίδης ξανά μαζί! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved