Media

Άφωνη η Αθηνά Οικονομάκου: «Τι άλλο θα ακούσω… Είναι πολύ προσβλητικό»!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για τη νέα της σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Αρχικά η ηθοποιός ρωτήθηκε για το βίντεο που δημοσίευσε με τον σύντροφό της σε σπα και γράφτηκε ότι κατέβηκε, τότε εκείνη σάστισε και είπε: «Ποιο κατέβηκε; Γιατί κατέβηκε; Δεν κατέβηκε… Μία φορά το ανέβασα και υπάρχει…» Όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε ότι γράφτηκε ότι κατέβηκε το βίντεο γιατί δεν είναι κατάλληλο κάτω των 18, η ηθοποιός έμεινε άφωνη, γέλασε και απάντησε ειρωνικά: «Αυτός που το είπε είναι τρελός! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ προσβλητικό»

Και στη συνέχεια είπε: «Υπήρχα πάντα στο επίκεντρο και επαγγελματικά και προσωπικά. Κάποιες φορές είσαι περισσότερο και άλλες λιγότερο. Εύχομαι να αφορώ τον κόσμο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και να μην αδιαφορήσει για τα επαγγελματικά μου»!

Και πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση ή τα παιδιά μου, αυτούς που τα γράφουν επηρεάζουν. Αρχικά, έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να επιλέγω τι πρέπει να με επηρεάζει και τι όχι. Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά καταλαβαίνω γιατί σκέφτεται έτσι ο κόσμος. Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Δεν ενημέρωσα τον Μπρούνο ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και έχω μια δημοφιλία. Νομίζω και εκείνος καταλαβαίνεις γιατί είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά: Τα παιχνίδια με τα παιδιά της στο TikTok & το viral βίντεο με τη μικρή Σιέννα!

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

«Όμορφες μέρες μαζί» - Ο Μπρούνο Τσερέλα μας δείχνει την καθημερινότητα με την Αθηνά Οικονομάκου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved