Γεωργακοπούλου για Παπακωστοπούλου: «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο πράγμα να τα λέμε αυτά»
Media

Γεωργακοπούλου για Παπακωστοπούλου: «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο πράγμα να τα λέμε αυτά»

 Η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου ρωτήθηκε για την αποχώρησή της από την εκπομπή, Super Κατερίνα και αντέδρασε όταν άκουσε από ρεπόρτερ τη λέξη «αντικαταστάστρια» για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου!

Αρχικά είπε: «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο, παιδιά, να το λέμε αυτό για ανθρώπους. Ας πούμε «συνεργάτιδα» καλύτερα. Είναι μια χαρά κι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά και προετοιμάζομαι για τα επόμενα. Σχεδόν δεν παρακολουθώ καμία πρωινή εκπομπή, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω».

image-(1).jpg

Και πρόσθεσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την τοξικότητα: «Απάντησε η Κατερίνα σε αυτό; Το ξεκαθάρισε; Τελείωσε»!

Και τόνισε: «Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του πήρε όλα όσα συνέβησαν. Δεν θα το εξυπηρετήσω να το πω αυτό, γιατί δεν με αφορά να συζητηθεί τίποτα, να «κιτρινίσει» κάτι, να το πάρει κάποιος αλλιώς και να δημιουργούνται προβλήματα σε ανθρώπους. Το συμβόλαιό μου με την Barking Well συνεχίζεται κανονικά, το λέμε συνέχεια και το έχει πει και ο Νίκος Κοκλώνης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved