Media

Μαρία Αντωνά: Η σχέση της με τον Λιάγκα & το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα - Δεν το κρύβω, αλλά...

 

Η Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

 

Αρχικά ανέφερε: «Γενικά όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο σίγουρα σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα. Γιατί πάνω από όλα σέβομαι την σχέση αυτή και τον άνθρωπο αυτόν. Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω πολύ. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ χαρούμενη»!

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Τώρα τι επιφυλλάσει η μοίρα αναμένω θα δω και εγώ στη ζωή μου. Προς το παρόν έχω μια γατούλα, ένα σκυλάκι. Περνάω πολύ ωραία. Δεν ξέρω πως θα είναι αυτός ο ρόλος. Σίγουρα σαν γυναίκα φαντάζομαι τη ζωή μας σε κάτι όμορφο και ωραίο. Έχω πολλή αγάπη μέσα μου, τώρα που θα την δώσω αυτό είναι… Ναι».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν συζήτησα αυτή τη σχέση γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί, ούτε ήθελα να τη μοιραστώ. Το συναίσθημα μου το επικοινωνώ με τον εαυτό μου κα μετά με ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια μου, τους φίλους. Έχασα την μητέρα μου και το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δοθεί είναι οι φίλοι μου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved