Media

Σκορδά για Παπίλα: Την αγαπώ, την εκτιμώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να την παίζουμε!

H Φαίη Σκορδά σχολίασε την Ελίνα Παπίλα που έκανε δηλώσεις στην εκπομπή, Buongiorno και τόνισε: «Την αγαπώ, την εκτιμώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να την παίζουμε»

Η Φαίη προλόγισε το βίντεο με την Ελίνα λέγοντας: «Θα είμαι ειλικρινής. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε πολύ γρήγορες πάσες, για να προλαβαίνουμε να παίζουμε πάρα πολλά θέματα. Η αρχισυνάκτριά μας επιμένει, λοιπόν, να παίξουμε την Ελίνα Παπίλα, που την εκτιμώ, την αγαπώ, δεν καταλαβαίνω όμως… έχουμε ξαναπαίξει δηλώσεις της και έχει πει η κοπέλα ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση. Επιμένουμε λέει (η αρχισυντάκτρια) ότι είναι γουρλού η Παπίλα. Ε δείτε, λοιπόν, την Παπίλα, γιατί είναι γουρλού. Αυτή είναι η πάσα»!


Η δε Ελίνα ανέφερε στο βίντεο: «Δεν ψάχνω τον χώρο μου στην τηλεόραση, αν βρεθεί κάτι και μου αρέσει με χαρά να το κάνω, αλλά δεν καρδιοχτυπώ. Δεν είμαι απελπισμένη να κάνω τηλεόραση. Αυτό ήθελα να πω. Δεν μου λείπει, δεν έχω κάνει και τεράστια πορεία στην τηλεόραση. Τα πάντα θα μπορούσα να συζητήσω, θα με δυσκόλευε να σχολιάζω πολύ βαθιά τις ζωές των άλλων»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved