Media

Λύγισε η Σκορδά με την εξομολόγηση της Χρυσικού - Συγκινούμαι πάρα πολύ...

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή,  Buongiorno και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη μάχη της με τον καρκίνο και αποκάλυψε ένα περιστατικό που έκανε την Φαίη Σκορδά να λυγίσει.

«Δεν μαγειρεύω στο σπίτι γιατί είναι ο σύντροφός μου σεφ και μαγειρεύει αυτός. Με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ και στην αρρώστια. Ήταν ένα κρας τεστ. Μετράει η εγγύτητα, η αγάπη και η τρυφερότητα. Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου. Είχαν πέσει τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου όλα. Ήθελα να κάνω παιδί. Ο Νίκος έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όταν τον γνώρισα του είπα ότι θα ήθελα να αποκτήσω αυτή την εμπειρία. θα μπορούσε να μην το θέλει. Μου είχε πει: «είμαι πατέρας αλλά όταν είσαι με μία γυναίκα που σου λέει ότι θέλει παιδιά, εγώ είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίζεις». Είναι θέμα τύχης νομίζω, δεν υπάρχει μυστικό. Είχαμε γνωριστεί σε μία συναυλία με τον σύντροφό μου. Είναι η συγκυρία, η χρονική στιγμή, η συγχρονικότητα είναι και η καθημερινή προσπάθεια, να τον διεκδικείς και να τον σέβεσαι τον άνθρωπο σου», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Και σε άλλο σημείο η ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ συνομιλώ με πολλές γυναίκες και μου λένε «δεν φτάνει που περνούσαμε αυτό το ζόρι να αντιμετωπίσουμε τη νόσο, είχαμε και τον άντρα μας που δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν και μας αφήσανε…»

Και συνέχισε: «Προχθές είχα πάει σε μία εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και ήταν μία κυρία που ήταν σε διαδικασία χημειοθεραπειών γιατί φορούσε το μαντήλι της και είχε κοντά μαλλιά και ήταν δίπλα ο σύντροφός της και την φρόντιζε τόσο πολύ και την χάιδευε και την κοιτούσε μέσα στα μάτια και τους έκανα νόημα και τους λέω «ελάτε εδώ» και της λέω «είστε μία κούκλα» και έβαλε τα κλάματα και μου λέει ο σύντροφός της «δεν είναι μία κούκλα; Είναι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου» και με συγκίνησε τόσο πολύ»!

Τότε η παρουσιάστρια βούρκωσε και αναφώνησε: «Συγκινούμαι πολύ… αυτά είναι, όλα τα άλλα! Όσο εκνευρίζομαι με κάποιους άντρες, πόσο συγκινούμαι με τους άντρες που είναι δίπλα στις γυναίκες τους…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved