Instagram / dimitraalexandraki1

Media

Αλεξανδράκη: «Στο Next Top Model είχα δει άνθρωπο της παραγωγής με παίκτρια και τελικά τον διώξανε»

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού Σου σού για το πρώτο της fashion show, αλλά και για το show της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που προκάλεσε αντιδράσεις και προέβη σε αποκαλύψεις.

Αρχικά είπε: «Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μου, θα κάνω το πρώτο μου fashion show, θα συμμετέχω στην εβδομάδα μόδας. Η Ιωάννα Τούνη θα ανοίξει το show και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα το κλείσει».

Όσον αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Αν υπήρχε ένας χολυγουντιανός παραγωγός στην πρεμιέρα της Αλεξάνδρας, θα την έπαιρνε μαζί του, δεν θα την άφηνε στην Ελλάδα. Η γυναίκα είναι μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε. Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί από φωνή… κορμί! Και πλέον ούτε κορμί!».

Instagram / dimitraalexandraki1

Και τόνισε: «Ισχύει ότι στο Next Top Model είχα δει άνθρωπο της παραγωγής με παίκτρια και τελικά τον διώξανε. Εκείνη η παίκτρια είχε φτάσει στον τελικό αλλά δεν ήταν η νικήτρια, η νικήτρια ήταν αξιοπρεπέστατη. Δεν το μάθατε ποτέ. Βλέπατε μετά έξαλλη τι Δήμητρα, μα πως να μην ήμουν;».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, τόνισε: «Με σχολιάζουν από 18 ετών και είμαι 34! Δεν απαντάω σχεδόν ποτέ».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved