Media

Απίστευτο! Έφυγε η γόβα της Βίκυς Σταυροπούλου και χτύπησε μια κυρία στην πρώτη σειρά

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την επιτυχημένη τρίτη σεζόν που διανύουν.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τους ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ γιατί είναι μια παράσταση συνεχώς γεμάτη από κόσμο. Είναι μια λαϊκή κωμωδία της οποίας η υπόθεση αφορά μια οικογένεια που συναντιέται επειδή ο πατέρας είναι στα ‘’τελευταία’’ του. Κάθε φορά πριν την παράσταση προσεύχομαι. Στο καμαρίνι μου έχω φωτογραφίες της κόρης μου Δανάης για γούρι. Πολλές φορές πάνω στη σκηνή συμβαίνει κάποιο σαρδάμ. Εγώ γελάω και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τσαντίζεται. Μια φορά στο θέατρο ‘’Εμπορικόν’’ έκανα τη ‘’χαριτωμένη’’, μου έφυγε η γόβα, έκανε τρεις στροφές και χτύπησε μια κυριά στην πρώτη σειρά. Θυμάμαι όταν υποδυόμουν την ‘’τρελή σαραντάρα’’ μια κυρία με ρωτούσε κατά τη διάρκεια της παράστασης πως αδυνάτισα έτσι».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέφερε: «Αισθάνομαι ωραία για την τρίτη χρονιά της παράστασης ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ αν και μου δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα. Είμαι λίγο ο άνθρωπος του ‘’δεν πιάνουν τα χέρια μου’’. Έχω πάθει ‘’σεντόνι’’ την πρώτη χρονιά στους ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε: «Η παράσταση είναι η καλύτερη κωμωδία των τελευταίων χρόνων. Στα καμαρίνια υπάρχει μια καταπληκτική ‘’οικογενειακή’’ κατάσταση. Σε μια παράσταση έσπασε η καρεκλά που καθόμουν, προσπαθούσα να στηριχτώ με τα χέρια στο τραπέζι και ήμουν στον αέρα».

«Κάθε βράδυ η παράσταση ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ είναι sold out», επεσήμανε η Νίκη Λάμη.

Η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την παράσταση. Είναι συγκλονιστικό έργο. Η Βίκυ Σταυροπούλου μπορεί να σκεφτεί κάτι στιγμιαία, να αρχίσει να γελάει και μετά διαλυόμαστε όλοι. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι πολύ σοβαρός αλλά αν τον κοιτάξεις στα ματιά σε πιάνει γέλιο. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μπορεί να γυρίσει πλάτη στον κόσμο και να αρχίσει να χτυπάει τα χέρια του, να μου κλείνει το μάτι, να ξεκουμπώνει φερμουάρ. Μια φορά με είχε πιάσει κράμπα στη σκηνή, ζήτησα ψιθυριστά τη βοήθεια της Βίκυς Σταυροπούλου και μου έλεγε να κάνω μια άσκηση για το στόμα μου. Η κράμπα ήταν όμως στο πόδι μου».

«Η παράσταση ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ είναι μια κωμωδία που δεν σου μένει… ‘’έντερο’’ από το γέλιο. Όταν οι άλλοι γελάνε πάνω στη σκηνή και πρέπει να υποδυθώ το ‘’πτώμα’’ δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Η Βίκυ Σταυροπούλου είτε θα μας κάνει αστεία πάνω στη σκηνή είτε πίσω στα καμαρίνια. Μου αρέσει να τρομάζω τη Βίκυ Σταυροπούλου και να της γαβγίζω. Στην περιοδεία της παράστασης στον Bόλο μια κυρία είχε λιποθυμήσει», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved