Media

Αγγελική Νικολούλη: «Απόψε θα είναι μια βραδιά καυτή. Αυτό όμως που πραγματικά με σοκάρει είναι...»

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη, λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα η εκπομπή της, μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σπάνε τη σιωπή τους και οι αποκαλύψεις σήμερα στο «Τούνελ» δρομολογούν νέες εξελίξεις… Η Αγγελική Νικολούλη, με τη διεισδυτική της έρευνα, φωτίζει την αθέατη πλευρά αυτής της σοβαρής υπόθεσης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega απόψε γύρω στις 20:00 είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια: «Καλησπέρα, πράγματι Κατερίνα μου, αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις για την πολύκροτη πλέον, όπως εξελίσσεται, υπόθεση των νεκρών βρεφών».

Φως στο Τούνελ: Σοκαριστική η αποψινή εκπομπή - Στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί…

Και συνέχισε: «Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας μητέρας για το άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό με το δικό της το μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών που κατάφεραν να το επαναφέρουν από το θάνατο στη ζωή. Μάλιστα, για να εδραιώσουμε την καταγγελία - μαρτυρία αυτή, έχουμε εξασφαλίσει και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που... "μιλάει", "λέει πολλά". Θα ακούσουμε επίσης και ένα άλλο ηχητικό ντοκουμέντο, μέσα από το νοσοκομείο Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθαινε το δεύτερο παιδί της κοπέλας αυτής.

Είναι αρκετά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα Κατερίνα μου. Αυτό όμως που πραγματικά με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει την όλη ιστορία, το οικοδόμημα, γύρω από την υπόθεση αυτή που κάπου, κάποιοι πιθανότατα θέλησαν να χτίσουν. Και μιλάμε για μια μαρτυρία σοβαρή και ήδη για πολλούς λόγους και για λόγους ασφαλείας, ο μάρτυρας αυτός πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα... καυτή, πραγματικά καυτή -γιατί αυτό που πρέπει είναι αυτό που λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα - είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια χωρίς κραυγές και σόου. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και από εμάς τους δημοσιογράφους και από όλους...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: Καθηλώνει το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ για την υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα

30 χρόνια «Τούνελ-Νικολούλη: Η «βασίλισσα» του Twitter, επέστρεψε-Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα!

Φως στο Τούνελ: Το throwback βίντεο από την πρώτη εκπομπή της Νικολούλη πριν από 30 χρόνια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved