Φως στο Τούνελ - Νικολούλη: «Ήταν σα να ανοίγαμε τον ασκό του Αιόλου. Έφτασαν κι άλλες καταγγελίες»
Media

Φως στο Τούνελ - Νικολούλη: «Ήταν σα να ανοίγαμε τον ασκό του Αιόλου. Έφτασαν κι άλλες καταγγελίες»

Φως στο Τούνελ: Πώς και πώς περίμεναν οι τηλεθεατές τη νέα εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στο Mega, το βράδυ της Παρασκευής 25/10 καθώς είχε προαναγγείλει μεγάλες αποκαλύψεις στην υπόθεση των νεκρών βρεφών.

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με την Κατερίνα Παναγοπούλου και είχε αναφέρει πως «η νύχτα απόψε θα είναι καυτή».

Κατά την έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Καλησπέρα. Ξεκινώντας φίλοι μου την περασμένη Παρασκευή την έρευνα για τα νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Πάτρα ήταν σα να ανοίγαμε τον ασκό του Αιόλου.

Την ίδια νύχτα έφτασαν κι άλλες καταγγελίες, όπως για το βρέφος που γύρισε κυριολεκτικά από το θάνατο. Θα ακούσουμε τη μαρτυρία που πήρε από τα χέρια της Ειρήνης το παιδί και σώθηκε από θαύμα».

Αγγελική Νικολούλη: «Απόψε θα είναι μια βραδιά καυτή. Αυτό όμως που πραγματικά με σοκάρει είναι...»

nikolouli2.jpg

Και συνέχισε: «Βρήκαμε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο μέσα από το Καραμανδάνειο και διαπιστώσαμε ότι γι' αυτή την υπόθεση ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα. Η έρευνά μας έπρεπε να είναι πιο βαθιά για να εντοπίσουμε κι ένα στοιχείο. Από την άλλη υπάρχουν και παιδάκια που σου φωνάζουν και θέλουν δικαίωση.

Θα ακούσουμε κι ένα ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο Αγία Σοφία. Θα δούμε τα καυτά μηνύματα που έστελνε η ίδια η κοπέλα που τώρα βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα, στη νονά. Ξέρετε όμως ποιο είναι το πιο σοκαριστικό για εμένα και τους συνεργάτες μου που το βλέπαμε; Είναι δύο μαρτυρίες που είναι σα να γκρεμίζουν ένα οικοδόμημα. Οι δύο αυτοί έδωσαν κατάθεση».


Δείτε το απόσπασμα από το Φως στο Τούνελ:

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: Καθηλώνει το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ για την υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα

30 χρόνια «Τούνελ-Νικολούλη: Η «βασίλισσα» του Twitter, επέστρεψε-Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα!

Φως στο Τούνελ: Το throwback βίντεο από την πρώτη εκπομπή της Νικολούλη πριν από 30 χρόνια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved