Media

Survivor: Επέστρεψε από την κλινική κι ο Λιανός τής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι!

Survivor: Χθες το βράδυ είχαμε μία αποχώρηση και μάλιστα η παίκτρια που πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι, είχε μόλις επιστρέψει από την κλινική. 

«Καλώς ήρθατε στη μάχη της επιβίωσης! Είχαμε μια καθυστέρηση μιας ημέρας μιας και η Ekaterina ήταν στην κλινική, η Ekateina επέστρεψε άρα η μάχη της επιβίωσης θα συμβεί απόψε το βράδυ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και ζήτησε από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, την Ekaterina, τον Μιχάλη και την Ελένη να βρεθούν μπροστά για να τους εξηγήσει πώς θα συνεχιζόταν το παιχνίδι.

«Αυτός ο αγώνας λειτουργεί αντίστροφα! Ο πρώτος παίκτης που θα χάσει, θα είναι και ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor» τούς είπε και συνεχίστηκε το παιχνίδι με την όλη διαδικασία.

Τελικά η Ekaterina ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

«Η Ekaterina θα χάσει το κομμάτι της και είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε» είπε ο Λιανός ανακοινώνοντας την αποχώρηση της 26χρονης ξανθιάς.

Εκείνη φεύγοντας είπε μεταξύ άλλων: «Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και αλήθεια για μένα είμαι νικήτρια. Ήμουν αληθινή στο Survivor».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved