Media

Αποκαλυπτική η Χρηστίδου: «Eγώ έτσι έφυγα από τον Alpha» - Πώς πήρε μεταγραφή για τον ANT1;

Στο «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη συνέντευξη του Δημήτρη Μακαλιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ο ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του ΑΝΤ1, που φέρεται να μην τον ήθελε στο δυναμικό του μετά το τέλος του «I Love Σου Κου».

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε τις δηλώσεις του «ακραίες» και τόνισε πως η τηλεόραση είναι μια ανοιχτή αγορά, όπου κάθε κανάλι κάνει τις δικές του επιλογές για πρόσωπα και εκπομπές. «Μου έκανε εντύπωση η διατύπωσή του… Να πούμε δηλαδή στα στελέχη γιατί δεν θέλετε τον ένα και τον άλλο;», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Χρηστίδου: Η αποκάλυψη on air για το χειρουργείο του πατέρα της - «Περαστικά στον μπαμπάκα μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε και τη δική της εμπειρία από τον Alpha, όταν βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση αβεβαιότητας. Όταν δεν είχε ξεκαθαριστεί αν η εκπομπή της θα συνεχιστεί, η ίδια πήρε την πρωτοβουλία να πάει στη διοίκηση και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, αφού ταυτόχρονα είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το πρωινό με τον Χρήστο Φερεντίνο. «Εγώ πήγα και τους είπα: μου έχει έρθει αυτή η πρόταση, αν έχω συμβόλαιο θα μείνω, αν όχι, θα φύγω», ανέφερε, προσθέτοντας πως πάντα επιλέγει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις επαγγελματικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως στον χώρο της τηλεόρασης, ο επαγγελματισμός είναι απαραίτητος, χωρίς να παίρνουμε τις αποφάσεις προσωπικά.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης» - Την έχουν σεβαστεί τα media;

Χρηστίδου: «Προτιμώ τη Βίκυ στο Shopping Star» - Η δήλωση για την Παπαγεωργίου που θα συζητηθεί

Ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης ήταν καλεσμένος στη Σίσσυ Χρηστίδου & δεν πήγε ποτέ! Τι συνέβη;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved