«Σφαγή» στη Φάρμα: «Εγώ εσένα θα σε στείλω σπίτι σου» – «Με τι;»
Media

«Σφαγή» στη Φάρμα: «Εγώ εσένα θα σε στείλω σπίτι σου» – «Με τι;»

Μία απίστευτη ένταση ξεκίνησε στη Φάρμα ανάμεσα στον Νίκο και τη Ραλού. Οι δύο παίκτες της Γαλάζιας Ομάδας ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι. 

«Όταν έπεσα κάτω και βγήκα έξω, ακούστηκαν κάποια πράγματα που θέλω να μου τα πείτε. Εγώ τα ξέρω. Ακούς όλα αυτά τα πράγματα και κάθεσαι και φωνάζεις και βρίζεις για έναν άνθρωπο σε όλο το ματς; Απάντησέ μου!», είπε ανοίγοντας την κουβέντα στη Φάρμα ο Νίκος.

Φάρμα: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια - Η συγγνώμη προς τους συμπαίκτες του

ddfps.jpg

«Όταν μου μιλήσεις στον τόνο που σου μιλάω, θα σου απαντήσω. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να βγω και να τσακωθώ; Απλώς δεν πήρα θέση. Χειροκροτούσα και τους δύο», απολογήθηκε η Ραλού, προκαλώντας την έκρηξη του συμπαίκτη της.

«Είσαι ψεύτρα και πήγαινε και κλάψου! Θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι! Εγώ χθες ξέρεις τι σας έκανα; Και σε σένα και στον φίλο σου; Ξέρεις τι σας έκανα. Έχεις τον λόγο της τιμής μου ότι εγώ από σήμερα εσένα θα σε στείλω σπίτι σου. Δύο φορές σε κράτησα εδώ μέσα και ξέρεις με τι σε κράτησα, με αυτά», της επιτέθηκε λέγοντας ο παίκτης στη Φάρμα.

«Με τι; Με αυτά που δεν έχεις; Με τα δανεικά τα δικά μου;», ανταπάντησε η Ραλού.

«Θα φύγεις για το σπίτι σου, για να μάθεις να μιλάς. Κ…λόπαιδο, ε κ…λόπαιδο! Εσύ θα φύγεις αυτή την εβδομάδα, έχεις τον λόγο μου!», είπε αποχωρώντας από το σημείο έξαλλος ο Νίκος στο αποψινό (27/10) επεισόδιο στη Φάρμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved