Media

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Θυμάμαι τον τορπιλισμό της Έλλης, τρέχαμε στους δρόμους, ακούγαμε σειρήνες»

Πρωίαν σε είδον: Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, συγκλονίζει με όσα λέει.

Θυμάται γεγονότα από την παιδική του ηλικία και τα εξιστορεί με έναν τρόπο μοναδικό, συγκινητικό και συγκλονιστικό.

«Γεννήθηκα πάνω σε ένα τραπέζι. Η αλήθεια είναι αυτή και αυτή τη λεπτομέρεια δεν τη θυμάμαι. Δεν θα μπορούσα να τη θυμάμαι. Μου το έχει πει η μητέρα μου. Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου δεν ήθελε να με δει, είχε πονέσει τόσο πολύ που της ήταν αποτρόπαιο αυτό που της συνέβη. Θυμάμαι κάποια τέτοια πολύ μικρά πραγματάκια μέχρι τον τορπιλισμό της Έλλης.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σήμερα γίνεται 90 χρονών - Η ζωή, η σπουδαία καριέρα και... το προφιτερόλ!

Είχαμε πάει στην Τήνο για προσκύνημα, και μας έδιωξαν από την πλατεία γιατί φοβόντουσαν μην ανατιναχθεί. Θυμάμαι σκηνές να τρέχουμε στους δρόμους και ακουγόντουσαν οι σειρήνες. Είχαμε πάρει ένα παλτό και έπεσε κάτω, το χάσαμε... Υπήρχε μεγάλη έλλειψη φαγητού, δεν είχαμε φαγητό. Είχαμε καλαμπόκι και το ψήναμε σε ένα τηγάνι, έσκαγε και γινόταν ποπ κορν και το λέγαμε νυφίτσες, από τη νύφη, επειδή γινόντουσαν άσπρα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι είμαι σκαπανέας της τηλεόρασης. Έκανα τον ψυχίατρο σε ένα σκετσάκι ανάμεσα στις διαφημίσεις. Έτσι ξεκίνησα εγώ στην τηλεόραση. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με βοήθησε να βγω στον κινηματογράφο. Το θέατρο ήταν πάντα η σύζυγός μου και η τηλεόραση ήταν η ερωμένη μου. Αγαπούσα την επιθεώρηση, γιατί και οι γονείς μου ήταν πρωταγωνιστές στην οπερέτα».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνου: «Είμαι 65 χρόνια στο θέατρο, μου δίνει ζωή. Αν δεν υπήρχε, δε θα είχα λόγο ύπαρξης»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Τον καιρό εκείνο ήταν δυστυχώς ο θάνατός σου η ζωή μου»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αναρωτιέμαι… ο άνθρωπος που είμαι τώρα, πώς έκανα αυτά τα λάθη τότε»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved