Media

Καίτη Φίνου για Πανταζή: «Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος από τον Λευτέρη. Είναι λάθος του»

Super Κατερίνα: Η Καίτη Φίνου μίλησε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή και το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα 28/1 που ήταν εκεί καλεσμένος ο τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην διακοπή της κύησης, όταν περίμενε το παιδί του.

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να εξομολογηθώ αλλά δεν θα το εξομολογηθώ τώρα, θα το πω στον ίδιο. Πιστεύει κάτι άδικα. Θα περίμενα να μου κάνει ένα τηλέφωνο ή να μου πει να βρεθούμε κάπου έξω χωρίς να μας δει κόσμος ώστε να του εξηγήσω τι συνέβη εκείνη την ημέρα και ποιος έφταιγε. Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος από τον Λευτέρη. Είναι λάθος του, πολλά πράγματα του είπαν λάθος. Με έκαναν κι εμένα να πιστέψω σε κάποια πράγματα και πήγαινα να κάνω ένα λάθος αλλά δεν έγινε, αλλά δε μπορούσε να το πιστέψει αυτός», είπε η Καίτη Φίνου.

Λευτέρης Πανταζής:«Έχασα τη φωνή μου. Οι γιατροί έλεγαν ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες. Το έπαθα από...»

Και ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε στη συνέχεια: «Με είχε πάρει τότε η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου. Μου είχε πει ότι από την κούραση στις πρόβες, έχασε το μωρό η Καίτη Φίνου. Στενοχωρήθηκα πολύ τότε, δε ξέρω γιατί νιώθει ότι της κρατάω κακία. Δε ξέρω γιατί πιστεύει ότι της κρατάω κακία. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ, τη σέβομαι και την ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πανταζής: Μετά τη δίαιτα, ξεκίνησε και περπάτημα

Επέτειος για Κόνι Μεταξά και Καπότση: Ο διπλός γάμος στην Κρήτη και το πάρτι με ΛεΠα και Φουρέιρα

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο νέο του βιντεοκλίπ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved