Σάσα Μπάστα: «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα για τον χωρισμό μου»
Media

Σάσα Μπάστα: «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα για τον χωρισμό μου»

Πρωινό Σου Σου: Η Σάσα Μπάστα πραγματοποίησε βραδινή έξοδο και εκεί την εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες, όπου και έκανε δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να περνάει κρίση στον γάμο της και να έχει χωρίσει.

«Το παιδί μου είναι πλέον ο λόγος που απαντάω. Παλιά δεν με ενδιέφερε, τώρα όμως πλέον με ενδιαφέρει γιατί και δεν είμαι μόνη μου σε έναν γάμο προφανώς αλλά και επειδή υπάρχει ένα παιδί και φοβάμαι μήπως πάει κάποιος στο σχολείο και του πει κάτι», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Σάσα Μπάστα: «Δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο, αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω»

basta.jpg

«Τι λες; Όχι τόσο απλά όσο τα είπες! Το είπες πάρα πολύ cool! Σε σημείο δηλαδή που διάβασα μέχρι και λεπτομέρειες και.. δεν μπορώ να το περιγράψω. Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες», είπε στη συνέχεια για το εάν έχει πάρει τηλέφωνο σε κάποιο Μέσο που έχει γράψει κάτι γι' αυτήν.

«Δεν το δέχομαι γιατί μετά από τόσα χρόνια όλοι έχετε το τηλέφωνο μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανά πάσα ώρα και στιγμή απαντάω σε όλους. Μπορούν λοιπόν να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν και πάντα θα βγω να μιλήσω, ποτέ δεν έχω αρνηθεί κάτι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Το statement σακάκι της Μαλέσκου, οι αδελφές Φραγκάκη & η εμφάνιση της Μπάστα με τον σύζυγό της

Σάσα Μπάστα: Απίστευτη καταγγελία: «Mου τράβηξε τα μαλλιά για να αντιδράσω & να φανώ τρελή»

Σάσα Μπάστα: «Μπορεί και να έρχεται το δεύτερο παιδί, είμαι σε καθυστέρηση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved