Media

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αποκάλυψε τι του είχε πει ο Βοσκόπουλος για τον Λευτέρη Πανταζή

Super Κατερίνα: Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε σήμερα 28/10 στην εκπομπή - αφιέρωμα στον Λευτέρη Πανταζή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη συνεργασία τους όσο και στην πρώτη φορά που τον είδαν μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδά.

«Με τον Λευτέρη γνωριζόμουν από την πρώτη στιγμή που βγήκε στα πρώτα μαγαζιά. Φαινόταν ένα ταλέντο που δεν ήταν μόνο ερμηνευτής, ήταν και διασκεδαστής. Από τα πρώτα του βήματα έβαλε σαν πρότυπο τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έκανε πράγματα που έκανε ο Βοσκόπουλος και προχώρησε παρά πέρα.

Καίτη Φίνου για Πανταζή: «Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος από τον Λευτέρη. Είναι λάθος του»


Όσες φορές συνεργαστήκαμε, κάναμε μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένα απλό παιδί και η δόξα και τα "είμαι επώνυμος, μεγάλος" δεν έφτασαν ποτέ στον Πανταζή. Έχει βγάλει σλόγκαν πάνω στη δουλειά του… Όλα τα μωρά στην πίστα», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Και συνέχισε: «Ήταν μια εποχή τότε που ο Βοσκόπουλος μεσουρανούσε και έβγαιναν διάφορα Βοσκοπουλάκια, ας πούμε. Άλλος έκοβε δόντι για να μοιάσει του Βοσκόπουλου, άλλος έκανε τα μαλλιά του. Μου έλεγε ο Βοσκόπουλος καμιά φορά: "πάμε να δούμε το Βοσκοπουλάκι αυτό". Πήγαμε να δούμε τον Πανταζή και ο Βοσκόπουλος ήταν από κάτω, πρώτο τραπέζι. Ήρθε μπροστά στον Βοσκόπουλο και θυμάμαι του είπε την "Αγωνία". Γελαστός ο Βοσκόπουλος τον χειροκρότησε και μου είπε πως θα θα πάει μπροστά αυτός γιατί δεν είναι Βοσκοπουλάκι».

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πανταζής:«Έχασα τη φωνή μου. Οι γιατροί έλεγαν ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες. Το έπαθα από...»

Λευτέρης Πανταζής: Μετά τη δίαιτα, ξεκίνησε και περπάτημα

Επέτειος για Κόνι Μεταξά και Καπότση: Ο διπλός γάμος στην Κρήτη και το πάρτι με ΛεΠα και Φουρέιρα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved