![Τσαλίκης: «Πάλι τα ίδια θα έλεγα για την Αθηνά Οικονομάκου, αυτή είναι η άποψή μου»](https://cdn.gosmd.gr/img/1920/max/82/2025/01/29/6c4950c9-tsalikis-oikonomakou.jpg?t=gAp7hg9TEI5e1kPuictHVQ)
Τσαλίκης: «Πάλι τα ίδια θα έλεγα για την Αθηνά Οικονομάκου, αυτή είναι η άποψή μου»
Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων τους στο Ω Live Stage έκαναν δηλώσεις στο Happy Day και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου.
Αρχικά ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Άλλοι στη θέση μου μπορεί να ήταν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Εγώ δεν τη θέλω αυτή τη δημοσιότητα».
![giorgos-tsalikis.jpg](https://cdn.gosmd.gr/img/760/max/82/2024/11/04/giorgos-tsalikis.jpg?t=-LE93nQ2tNkCiOX74ZMAxA)
Όταν ρωτήθηκε για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία προβάλλει την προσωπική της ζωή με τον Μπρούνο Τσερέλα ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκαθάρισε:
«Δεν θα έβγαινα ποτέ να σχολιάσω τη ζωή ενός ανθρώπου. Ήμουν σε μία εκπομπή που αγαπώ πολύ και, αν ξαναπήγαινα εκεί μετά από όλο αυτό που έγινε, πάλι τα ίδια θα έλεγα. Αυτή είναι η άποψή μου».
![tsalikis-4.jpg](https://cdn.gosmd.gr/img/760/max/82/2024/11/04/tsalikis-4.jpg?t=D9AWMq6x0mNTAwGrzHe5tQ)
Να σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε πει στο Happy Day πριν καιρό που είχε βρεθεί καλεσμένος «Κάποια στιγμή αυτό το over όσο χαρούμενος και να είσαι… Μπορεί να μου πεις δε τους νοιάζει αλλά εντάξει, δε χρειάζεται….Εντάξει, όταν είσαι τόσο ωραίο ζευγάρι, δε βάζεις και την κάμερα στην άκρη της πισίνας και κάνεις slow motion και πας και φιλιέσαι. Εγώ δε το κάνω. Φιλήσου όπου θες απλά, όταν έχεις και μικρά παιδιά, δε χρειάζεται η μαμά να φιλιέται με τον καινούργιο φίλο…
Η Αθηνά είναι ένα πολύ απλό παιδί και νομίζω ότι το κάνει γιατί γουστάρει και περνάει καλά, απλά επειδή μιλήσαμε για παιδιά… Έβγαλες εσύ ποτέ τέτοιες φωτογραφίες με τον Σοφό; Τις ανέβαζες κάθε μέρα; Ποια είναι τα νέα παιδιά; Η Αθηνά Οικονομάκου; Άλλο ο νέος έρωτας, φυσικά και είναι νέα γυναίκα αλλά δεν είναι νέα παιδιά… Λέμε να έχουμε λίγο μέτρο. Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά μπερδεύονται να βλέπουν τη μαμά κάθε μέρα να γλωσσοφιλιέται στις εκπομπές. Α, δε γλωσσοφιλιέται κάθε μέρα, κάθε δυο μέρες. Α, είναι τριών το παιδάκι έχει ακόμα άλλα τρία χρόνια. Δεν έχω τίποτα με κανέναν… Εγώ σαν τηλεθεατής που θα το έβλεπα, θα έλεγα, “κούκλα μου καλά κάνεις, μια χαρά, είσαι ερωτευμένη, νισάφι όμως”».
Δείτε τις νέες δηλώσεις του Τσαλίκη στο Happy Day
Διαβάστε επίσης:
Οικονομάκου - Τσερέλα: Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που διέμεναν
Αθηνά Οικονομάκου: Το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της, Μπρούνο Τσερέλα
Αθηνά Οικονομάκου-Μπρούνο Τσερέλα: Σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στην Γλυφάδα