
Παραδεισανού: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά, γι’ αυτό είπα δημόσια ότι έκανα κατάψυξη ωαρίων»
Καλεσμένη στην εκπομπή, Status του Κωνσταντίνου Καμέα ήταν η Νάνσυ Παραδεισανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων πριν από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα είπε η δημοσιογράφος: «σήμερα είχα την κουβέντα για τα νυφικά και έλεγα… «τι ωραία που είναι τα σύμφωνα συμβίωσης»! Πας, βάζεις μια υπογραφή και φεύγεις. Δεν ξέρω αν τρελαίνομαι με την ιδέα του γάμου. Μπορώ να πω ότι με αγχώνει η ιδέα του γάμου και το «τώρα, αυτό ήταν; Υπογραφή και για πάντα». Δεν ξέρω».
.jpg?t=CV0p7kYXB5bBgfVky3r7Ew)
Και πρόσθεσε: «Αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα με πείσει ότι θα είναι κάτι καλό για τη ζωή μου, μπορεί και να το κάνω. Εμένα δεν με καίει όμως, δηλαδή δεν έχω σκεφτεί ποτέ το νυφικό μου. Ποτέ. Ούτε το χτένισμα, ούτε τίποτα δεν έχω σκεφτεί».
Και συνέχισε λέγοντας: «Παιδιά θέλω πάρα πολύ να κάνω, γι’ αυτό και πριν από 3 χρόνια είχα πει δημόσια ότι έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων. Ούτως ώστε να έχω την επιστήμη στο πλευρό μου ως μια εναλλακτική, όταν θα θεωρήσω ότι βρήκα τον άνθρωπο που έχει πολλές προδιαγραφές για να κάνουμε μαζί ένα παιδί»
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Σταρόβας: Λύγισε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό Σουσού – «Έχει περάσει δύσκολα»
Παραδεισανού: «Στην ερωτική μου ζωή πέρασα μία μικρή περίοδο αποχής. Δεν ήθελα να βγω ραντεβού»
Μακαλιάς: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου για να σώσουμε τη σχέση μας» – Η εξομολόγηση για την Ψυχράμη