The 2Night Show: Η διαφορετική έναρξη με Παντελίδη: «Σαν χθες ήταν που ο Παντελής ήταν εδώ»
Media

The 2Night Show: Η διαφορετική έναρξη με Παντελίδη: «Σαν χθες ήταν που ο Παντελής ήταν εδώ»

The 2Night Show: Διαφορετική και πολύ συγκινητική ήταν απόψε 18/2 η έναρξη της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν αφιερωμένη στον Παντελή Παντελίδη.

Ο παρουσιαστής είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον τραγουδιστή ενώ τους συνέδεε και μια στενή φιλία.

Με αφορμή λοιπόν τα 9 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα και τον θάνατό του, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τότε που είχε βρεθεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Χατζίδου για Παντελίδη: Το έμαθα στον αέρα, καταλαβαίνετε το σοκ; Δεν πρόκειται να το ξεπεράσω ποτέ!

2nigh.jpg

«Καλησπέρα, καλησπέρα. Τρίτη 18 του μηνός. Μια μέρα που για τη συγκεκριμένη εκπομπή, για εμένα και για όλους εδώ πέρα είναι λίγο έτσι μια μέρα μουδιασμένη. 9 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Έχει περάσει και από εδώ και από τη ζωή μου σαν φίλος.

Ορκίστηκα κάποτε ότι δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Δεν τον έχουμε ξεχάσει ούτε ραδιοφωνικά. Πώς είναι μπορεί να είναι δυνατόν να πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια; Σαν χθες ήταν που ο Παντελής ήταν εδώ», είπε συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα από το The 2Night Show:

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Παντελίδης: Στο φως σπάνιο βίντεο που τραβήχτηκε λίγο καιρό πριν το τροχαίο

Συγκινεί ο Αντώνης Ρέμος για τη φιλία του με τον Παντελή Παντελίδη: «Με θαύμαζε & με αγαπούσε»

Παντελής Παντελίδης: Η τελευταία νύχτα- Συνεργάτες και φίλοι μιλούν στο gossip-tv

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved