
Άγιος Έρωτας: Δραματικές οι εξελίξεις! Η Χλόη γεννάει & ο Παύλος με τον πάτερ Νικόλαο δίνουν το μωρό
Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα ομολογεί στον πατέρα Χαράλαμπο ότι σκότωσε τον Βλάση για να γλιτώσει από βιασμό, ενώ η Θάλεια αναβάλλει το σχέδιο εκδίκησης του Παύλου.
Τρεις μήνες αργότερα, ο Κυριάκος εκλέγεται πρόεδρος της Στέρνας, ενώ η Χλόη γεννάει με δυσκολία το μωρό της, αλλά ο Παύλος με τον Νικόλαο το παίρνουν και της λένε ότι πέθανε.
Άγιος έρωτας: Η Χλόη τρύπωσε στο κρεβάτι του παπά και ξεσήκωσε το Χ: «Στην κόλαση!»

Ο πατήρ Νικόλαος, πριν φύγει από το Μαύρο Λιθάρι, θέλει να ομολογήσει στη Χλόη το σχέδιο που έχει συμφωνήσει κρυφά με τον πατέρα της, αλλά δεν το κάνει. Παράλληλα, η Βιργινία εκφράζει και στους δύο την αντίθεσή της με τη συναισθηματική εμπλοκή τους, ενώ η Καλλιόπη έχει κλειδώσει τη Δώρα στην αποθήκη χωρίς φαγητό και χωρίς νερό. Τότε η Χλόη, για να τη βοηθήσει, απαιτεί από τη θεία της να την ελευθερώσει, διαφορετικά θα πει τα πάντα στον Παύλο. Στη Στέρνα η Ειρήνη μαλώνει με τη μητέρα της και πηγαίνει να μείνει με τον Στέφανο στο ξενοδοχείο, χωρίς όμως να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του τσακωμού τους. Λίγο αργότερα, η Χριστίνα εξομολογείται στον παπα-Χαράλαμπο πως αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Βλάση για να γλιτώσει από τις αρρωστημένες του ορέξεις. Εκείνος όμως την παροτρύνει να πάει στις Αρχές και να ομολογήσει το έγκλημα. Την ίδια στιγμή, η Θάλεια αναγκάζεται να αναβάλει το σχέδιο εκδίκησης προς τον άντρα της, διότι θέλει να είναι σίγουρη ότι η Χλόη και το εγγονάκι της θα είναι ασφαλείς απ’ αυτόν.

Ο Κυριάκος εκλέγεται πρόεδρος της Στέρνας
Ο Παύλος καλεί τον πατέρα Νικόλαο να επισπεύσει την επιστροφή του από το Μαύρο Λιθάρι. Λίγες ώρες αργότερα, ο παπάς αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Μαρκόπουλο πως η Πετρούλα είναι πράγματι η μητέρα του και ο λόγος που του το κράτησε κρυφό ήταν επειδή ντρεπόταν. Όμως εκείνος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία προς όφελος του. Τρεις μήνες αργότερα, ο Στέφανος παντρεύεται την Ειρήνη, ενώ ο Κυριάκος εκλέγεται πρόεδρος της κοινότητας. Έτσι, η δεξίωση για την εκλογή του Παυλίδη οργανώνεται από τη νύφη του, η οποία αγχώνεται να γίνουν όλα σωστά. Την ίδια στιγμή, ο Κλεάνθης καταφτάνει εκεί, έτοιμος να πάρει τη Σμαρώ και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα.

Η δεξίωση στο ξενοδοχείο ξεκινά με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Κυριάκος και η Κατρίν έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ενώ όμως όλα κυλούν καλά,-ο Πέτρος καταφτάνει μεθυσμένος και οι πάντες φοβούνται ότι θα καταστρέφει τη βραδιά. Έπειτα από λίγο, η Χριστίνα πιάνει την Ειρήνη και τον Πέτρο να φιλιούνται και απαιτεί από τον άντρα να αφήσει ήσυχη την κόρη της. Παράλληλα, η Ελένη βλέπει την Κατρίν να φιλά τον πατέρα της και ταράζεται πολύ, ενώ η Σοφία υποκρίνεται ότι συμφιλιώνεται με την Αναστασία.
Ώρες αγωνίας...
Στο Μαύρο Λιθάρι, φτάνει η ώρα της γέννησης του παιδιού της Χλόης. Ωστόσο, η διαδικασία της γέννας είναι δύσκολη. Αμέσως π Βιργινία ενημερώνει τους γονείς της και η Θάλεια με τον Παύλο φτάνουν εκεί μαζί με τον πατέρα Νικόλαο. Οι ώρες περνούν, αλλά η Χλόη έχει επιπλοκές και η μαμή στο σπίτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει. Πλέον είναι απαραίτητο η μέλλουσα μητέρα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά ο πατέρας της αρνείται πεισματικά.

Η Χλόη χαροπαλεύει και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να σωθεί. Έτσι, ο πατήρ Νικόλαος και η Βιργινία προσεύχονται, διότι μονάχα ένα θαύμα φαίνεται πως μπορεί να σώσει πλέον τόσο εκείνη όσο και το μωρό της. Στιγμές γεμάτες αγωνία και φόβο ακολουθούν, ώσπου έπειτα από ώρες η Χλόη φέρνει στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι. Ωστόσο, ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη... Η κοπέλα, μόλις αντικρίζει την κόρη της, την αποκαλεί αυθόρμητα Ελευθερία, με την ελπίδα ότι εκείνη θα είναι πιο ελεύθερη απ’ ό,τι η ίδια. Όμως η Χλόη δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του παιδιού της έχει ήδη συμφωνηθεί, πριν ακόμη γεννηθεί... Παρά τη σφοδρή αντίδραση της Θάλειας, ο Παύλος είναι αμετακίνητος στα σχέδιά του και ανακοινώνει στην κόρη του ότι το μωρό της πέθανε, με σκοπό να δοθεί στη συνέχεια το παιδί σε μια οικογένεια. Στο άκουσμα των τραγικών αυτών νέων, η Χλόη καταρρέει και θρηνεί με πόνο ψυχής το μωρό της. Ταυτόχρονα, ο πατήρ Νικόλαος, με όση δύναμη ψυχής διαθέτει και πολλές τύψεις να τον κυριεύουν, φεύγει μαζί με τη Βιργινία για να δώσουν το παιδί σε θετούς γονείς. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί δεν βρίσκουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα περίμεναν...
Πηγή: My TV