
Ντοκιμαντέρ η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Μερικές φορές η ζωή ξεπερνά και το πιο ακραίο σενάριο»
Ντοκιμαντέρ έγινε η ζωή και η περιπέτεια της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πότε και πού θα προβληθεί. Τι είπε η ίδια, μιλώντας ζωντανά, στο Happy Day, νωρίτερα σήμερα 21/2.
Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της ενώ τόνισε πως δεν θα δούμε κάτι για την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι και της άλλαξε τη ζωή, παρά μόνο δικά της αδημοσίευτα πλάνα από το διάστημα που έκανε τα χειρουργεία.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό το ντοκιμαντέρ, θα συμμετάσχουμε και στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με τον παραγωγό μας, τον Κωνσταντίνο Βενετόπουλο. Ήμουν ακόμα με τη μάσκα, όταν το είχαμε γυρίσει. Ήταν μία ιστορία έμπνευσης για πάρα πολλούς ανθρώπους και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο.
Παλιοσπύρου: «Πιστεύει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα ότι με λυπήθηκε η κυρία Κακαράντζουλα;»

Στην ουσία γίνεται ενός είδους συνέντευξη, που εμπλουτίζεται με διάφορες εικόνες, για να είναι λίγο πιο καλλιτεχνικό το αποτέλεσμα. Δίνουμε το point της ιστορίας, για να βγει και να μπορέσει να ακουστεί και εκτός Ελλάδας, για όσους δεν την έχουν ξανακούσει», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Και συνέχισε: «Μιλάμε για το περιστατικό και κυρίως για το πώς και γιατί συνέβη, αναλύουμε το αστυνομικό κομμάτι. Μερικές φορές η ζωή ξεπερνά και το πιο ακραίο σενάριο. Το αίσθημα της απόγνωσης και της αδικίας μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, είναι εξαιρετικά δύσκολο».
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Ιωάννα Παλιοσπύρου-Μίλησε για τον λόγο της επίθεσης με βιτριόλι: «Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει...»
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Έφη Κακαράντζουλα παραιτήθηκε από την έφεση για την υπόθεση με το βιτριόλι
Παλιοσπύρου: «Ακόμα και σήμερα, η γυναίκα που μου έριξε βιτριόλι με κοιτάει στα μάτια με υπεροψία»